Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az miért van, ha valaki...

Az miért van, ha valaki sokkal fiatalabbnak néz ki a korához képest?

Figyelt kérdés
Ha valaki 30 évesen abszolút 20 évesnek néz ki. Ennek mi az oka?

tegnap 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Például én 20 évesen 30-35-nek néztem ki. Majd most 56 évesen 30-nak.

Az oka az esetemben:

20 évesen gondterhelt és stresszes életem volt, tele olyan munkával, amit nem szerettem.

56 évesen meg maximálisan nyugodt életem van az év 365 napján napi 24 órában és azt csinálok amihez kedvem van.

Az életmód befolyásolja a géneket.

tegnap 15:40
 2/8 anonim válasza:
Én 27 vagyok,de max 17 nek tippelnek. Engem kicsit zavar,de ugyanakkor örülök is neki,hogy fiatalos a külsőm.
tegnap 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
genetika, kaja, sport, bőrápolás, pénz = stressz mentes élet,
tegnap 15:51
 4/8 anonim válasza:
58%
29 éves vagyok, terhes, és kórházba kerültem pár hete. A noverke jött be hozzám kíváncsiskodni 😁 mikor megtudta hogy 29 éves vagyok, nemhitte el mert hogy 16-nak nézek ki 😅 egyébként az életem "sajnos" kicsi gyerekkorom óta stresszes(alkoholista apa, családi verbális bántalmazás,iskolai csúfolás, betegségek a szeretteim korében, én is megbetegedtem) szóval én inkább a genetikát mondom.
tegnap 16:55
 5/8 anonim ***** válasza:

4

Csak kedves akart lenni.

tegnap 18:28
 6/8 A kérdező kommentje:

3

Na nekem ezek pedig pont nincsenek meg

tegnap 18:59
 7/8 anonim válasza:
5) nem valószínű ugyanis mindig ilyenekkel találkozom :) páromnak vettem cigit múltkor és elkérték a személyim :) szóval valóban a genetika érte a felelős. A 86 éves nagymamám úgy halt meg hogy egyetlen egy ősz hajszala sem volt. Apukám 62 éves, szintén nincs neki egy db sem.
tegnap 19:40
 8/8 anonim ***** válasza:

Szimpla genetika....

Engem meggyötört már a depresszió, mégis 32!!! évesen is elkérték a szemelyim...

tegnap 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!