Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem néz ki Palvin...

Csak szerintem néz ki Palvin Babi sokkal fiatalabbnak a koránál?

Figyelt kérdés

Pár hónap és betölti a 30-at. De szerintem tizet is letagadhatna. 20-22 évesnek simán elhinném.

Ti mit gondoltok?

És ha ti is így látjátok, szerintetek minek köszönheti? Genetika? Vagy tényleg megoldható jó szépségápolási termékekkel+jó étkezéssel? Utóbbira van pénze, biztos igénybe is veszi, de más híres embereknek is van erre pénze, néhány mégis koravén.

2023. júl. 24. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Eleve tipikus babaarca van, ő mindig fiatalabbnak fog kinézni a koránál. Az is előnyére vált hogy sose szolizott, meg hát van pénze mindenféle kezelésre.
2023. júl. 24. 16:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem így egyben mindegyik hozzájárul. Részben genetika, részben meg az életmódja és az, hogy van ideje és pénze a külsejével törődni. Ez a munkája része.
2023. júl. 24. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Szted ahogy betölti az ember a 30-at, megőszül?
2023. júl. 24. 18:17
 4/7 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen emberek

Ráadásul azt sem lehet mondnai hogy nem volt stresszes élete

Persze anyagi gondja sosem volt, de modellnek lenni nem éppen nyugodt élet….

Egyszerűen ilyen a genetikaja

2023. júl. 24. 19:30
 5/7 A kérdező kommentje:
#3 nem ezt mondtam. De *általában*, ha máson nem is, de az ember arcán látni, hogy már 30 vagy még egy húszon 1-2 éves tinikorból alig kilépett csaj. Ő valahogy alig változott. De sokaknak “megérik” a feje addigra, van, akinek apróbb ráncai is lesznek meg látni rajta, hogy már nő és nem egy kiscsaj. Ezt nem rosszból mondom.
2023. júl. 24. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Genetika

A nővére 3 évvel idősebb, ő is fiatalnak nez ki bár nincs az a babaarca

Eleve a bőre nagyon jó minőségű a csajnak, meg olyanokat a vonásai

Ezért nez ki így, pedig ahogy mondtam biztosan volt sok stressz az eleteben az anyagi jólét ellenére

2023. júl. 24. 23:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Most lényegtelen ki hogy néz ki, nem kell ahhoz látnod.De én is pont így vagyok, mint Palvin Barbi, hogy jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál.

30 vagyok, mások fiatalabbnak gondolnak.Sok 18-20 éves öregebbnek néz ki nálam.A napokban egy új kolléganőm is megdöbbent a koromon, mert azt hitte a 22 éves lányával vagyok egyidős.

Én nem vagyok gazdag, semmi specális dolgot nem csinálok magammal, ez genetika.

Persze, próbálok egészséges életmódot folytatni, de nem járok drága kezelésekre, meg plasztikáztatni.Olcsó és közepes árú kozmetikumokat használok.

2023. júl. 24. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!