Csak szerintem néz ki Palvin Babi sokkal fiatalabbnak a koránál?
Pár hónap és betölti a 30-at. De szerintem tizet is letagadhatna. 20-22 évesnek simán elhinném.
Ti mit gondoltok?
És ha ti is így látjátok, szerintetek minek köszönheti? Genetika? Vagy tényleg megoldható jó szépségápolási termékekkel+jó étkezéssel? Utóbbira van pénze, biztos igénybe is veszi, de más híres embereknek is van erre pénze, néhány mégis koravén.
Vannak ilyen emberek
Ráadásul azt sem lehet mondnai hogy nem volt stresszes élete
Persze anyagi gondja sosem volt, de modellnek lenni nem éppen nyugodt élet….
Egyszerűen ilyen a genetikaja
Genetika
A nővére 3 évvel idősebb, ő is fiatalnak nez ki bár nincs az a babaarca
Eleve a bőre nagyon jó minőségű a csajnak, meg olyanokat a vonásai
Ezért nez ki így, pedig ahogy mondtam biztosan volt sok stressz az eleteben az anyagi jólét ellenére
Most lényegtelen ki hogy néz ki, nem kell ahhoz látnod.De én is pont így vagyok, mint Palvin Barbi, hogy jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál.
30 vagyok, mások fiatalabbnak gondolnak.Sok 18-20 éves öregebbnek néz ki nálam.A napokban egy új kolléganőm is megdöbbent a koromon, mert azt hitte a 22 éves lányával vagyok egyidős.
Én nem vagyok gazdag, semmi specális dolgot nem csinálok magammal, ez genetika.
Persze, próbálok egészséges életmódot folytatni, de nem járok drága kezelésekre, meg plasztikáztatni.Olcsó és közepes árú kozmetikumokat használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!