Miért lehet ez? Sokadjára kapom meg, hogy fiatalabbnak néznek.
Sziasztok!
Valószínűleg később örülni fogok ennek, de ebben a korban kifejezetten idegesít, hogy rendszeresen 14-15 évesnek néznek. A probléma az, hogy nem tudom mit változtassak.
Szerintem(legalábbis a legtöbb korombelihez képest) nőies az öltözködésem. Nincs szakadt farmerem, nincs bő farmernadrágom, csak ilyen skinny. Gyakran hordok szoknyát, nem veszek fel bő pulóvereket, előnyben részesítem a blúzokat, egyszerűbb felsőket.
Tehát én egyáltalán nem gondolom azt, hogy kislányosan öltöznék.
Ami eszembe jutott az az, hogy nem sminkelek. Ha van pattanásom azokra kenek korrektort, de ennyi. Szóval komolyan megfontolom, hogy elkezdek sminkelni, mert ez baromi égő, amikor szórakozóhelyen csak tőlem kérik a személyit. Meg edzésen egy 16 éves megkérdezte tőlem, hogy 9.es vagyok-e.
De a legidegesítőbb az az, hogy nem tudom mitől lehet ez. Nem is vagyok alacsony, 170 cm vagyok, nem vagyok vékony, van mellem, fenekem sem deszka. Mit csináljak?
Múltkor egy srác is megkérdezte, hogy hány éves vagyok, aztán amikor válaszoltam, láttam rajta, hogy meglepődött, de így legalább folytattuk a társalgást.
Valaki már volt hasonló cipőben?
20/L
Szia!
Engem mindig idősebbbnek néztek. Például amikor 9 éves voltam, akkor néztek 12-13-nak, 13 évesen meg néztek 15-18-nak is. Nekem a magasságom miatt volt ez, de szerintem a te magasságod rendben van. Ajánlom, hogy használj sminkelésnél szempillaspirált, pirosítót, és ajakápolót, ami kicsit látszódik. Remélem segítettem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!