17 éves vagyok, és akárkivel találkozom, mindenki 3 évvel fiatalabbnak néz. Ha idősebb leszek, ez még lehet jó, azonban most sokszor zavar. Van valami ötletetek, hogy mit tehetnék, hogy annyi idősnek látszódjak, amennyi ténylegesen vagyok?
Figyelt kérdés
Esetleg smink ötleteket, vagy frizura ötleteket ha tudtok írni ez ellen, akkor azt megköszönném...2021. júl. 27. 22:23
1/3 anonim válasza:
Műszempilla,de visszafogott smink
Ápolt, rendezett haj
Stílusos öltözködés, magassarkú
2/3 anonim válasza:
Ha az arcod, alkatod mutat fiatalabbnak, nem segít semmi csicsa, idővel talán változol még. Ha csak a stílusod gyerekes, azon lehet változtatni, bár ahogy elnézem, egy átlag 13 és egy 17 éves lány is pont ugyanazt hordja kb. Öltözz egyszerűen (pl. a mesefigurákat ne erőltesd, ha zavat ez a helyzet), de nem kell koravénen business casualt hordani, mert az nevetségesen festene.
A viselkedésed legyen korodnak megfelelő, legfeljebb páran meglepődnek majd mennyi vagy. Engedd el a füled mellett, pár év múlva már nem érzed majd olyan cikinek.
3/3 anonim válasza:
Örülj neki! Én is örülnék egy fiatalos barátnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!