A fiatalabb nők (18-30 év között) hány százalékának van ronda melle?
Figyelt kérdés
szept. 20. 19:00
1/10 anonim válasza:
A 30 már nem fiatal és nekem az van
2/10 anonim válasza:
Elöször definiáld, MIT tartasz ronda mellnek - az ízlések nagyon eltéröek
3/10 A kérdező kommentje:
Túl nagy vagy lefele álló mellbimbó például
szept. 20. 19:30
4/10 anonim válasza:
szóval lógó mell? akinek nagy a melle annak nagyobb eséllyel fog lógni és ráncosodni szóval a világ nagy százalékának
5/10 anonim válasza:
A "ronda" mellbimbó helyett lehet egy nőnek formás segge is, de ha az sincs neki attól még lehet az ágyban első osztályú vagy olyan személyisége amitől nem érdekel milyen a testalkata.
6/10 anonim válasza:
Oké, szóval te eldöntötted, hogy mi a ronda mell. Wow. Nők, gyertek, mondjátok meg, hogy a kérdező ízlésének mennyire feleltek meg.
7/10 anonim válasza:
Mégis mi az hogy ronda valakinek a melle??
9/10 anonim válasza:
Hát ja, kinek mi a ronda. A férfiaknak a nagy mell általában jobban bejön, de nagy százalékban ezekből a mellekből csúnya, köldökig lógó tőgyök lesznek, mert ugye van ez a csúnya gravitáció, ami mindenkire hat. Persze lehet ez már fiatal korában is lógó, de nyilván egy melltartóban, ruhában ezt senki nem fogja látni, látványra egyértelműen egy ilyen dús dekoltázs szebb. Sok férfinak a gyakorlatban talán jobban bejön a kézben tartható nagyság.
Ami szinte csak egy bimbó, szerintem senkinek nem jön be, mondjuk az nem is fog lógni. Ja és ha már bimbó, azt gondolom, a bimbó körüli "parizer", ami még elborzaszt sokakat, de ez genetika. Van akinek szép az udvara, van akinek parizer.
10/10 Gebrie válasza:
Mi az, hogy ronda mell??? Én pl. úgy vagyok ezzel mint Csokoládé Artur a csokikkal de állítom, hogy szinte bármilyen méretű, formájú melleknek megvannak a rajongói!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!