Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Köldök piercing? vajon megérné?

Köldök piercing? vajon megérné?

Figyelt kérdés

már régóta gondolkozom rajta, és egy ideje tervben van, hogy csináltatok, viszont kíváncsi lennék a ti tapasztalataitokra.

mennyibe került? mennyire fájt? mennyi idő alatt gyógyult be és volt e valami praktikátok a begyulladás ellen? megbántad hogy megcsináltattad? hány éves voltál?

tisztában vagyok vele, hogy a kérdéseimnek több mint fele egyénfüggő, de szeretnék egy kicsit tájékozottabb lenni a témában. előre is köszönöm a válaszaitokat!

tegnapelőtt 17:38
 1/9 anonim válasza:
15%
Kinek/minek? Szép pocid van?
tegnapelőtt 17:56
 2/9 anonim ***** válasza:
86%

Én 20 évesen szúrattam, azóta is folyamatosan használok hol ilyet, hol olyat. Arra emlékszem, hogy fájt, de elviselhető volt. Problémamentesen gyógyult, de arra már nem emlékszem, hogy az mennyi ideig tartott, mert ennek már 30 éve.

Én egyáltalán nem bántam meg. (még ma is jól áll, mert szerencsére szép a hasam)

tegnapelőtt 19:30
 3/9 anonim ***** válasza:
14 voltam, nekem még lőtték. Nem fájt igazán, de ha jól rémlik vagy fél év volt mire teljesen meggyógyult. 21 évesen vettem ki végleg, nem bántam meg
tegnapelőtt 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
3-as! maradt heg a hasadnál?
tegnapelőtt 22:09
 5/9 anonim ***** válasza:
16 körül csináltattam. Szépen gyógyult, soha semmi bajom nem volt vele. 10 évig jó is volt, aztán terhes lettem. Kivettem rögtön az elején, de iszonyatosan kinyúlt a lyuk. Pedig amúgy maga a hasam nagyon szépen visszahúzódott, csak a piercing helye maradt csúnya.
tegnap 00:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Heg? 38 vagyok, de ugyanúgy rendes lyuk van! #3
tegnap 07:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen csináltattam.

Nem kértem helyi fagyasztást (nem is értem miért éreztem magam ilyen menő lánynak) rohadtul fájt.

Kb fél évig volt bent, sosem gyógyult be igazán, mindig gennyedzett hol kevésbé, hol jobban.

Én hülye meg megvártam még teljesen elvékonyodik a bőr és elszakad.

Nem értem miért nem bírta a bőröm, nem vagyok allergiás semmilyen fémre, több pc is van a fülemben és soha nem volt velük gond.

Elég horrorisztikusan hangzik de nem megrémiszteni akarlak :D a többségnek nincsenek ilyen panaszai.

Egyébként hamar begyógyult és bár látszik a köldökömön a helye de nem feltűnő vagy gusztustalan.

tegnap 07:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Ez az egyik leggyakrabban elbaltázott piercing. Nem mindnekinek van hozzá anatiómiai adottsága (ez nem a lapos has, inkább a köldököd formája)

Ami kell:

-mélység, ha nem megy be rendesen a köldököd az nem jó

-egy karima rész, ami nem a hasfal. ez a darab bőr nem mindnekinek áll ki így

[link]

Ha nincs ez a karima, akkor a piercing a hasfaladon lesz, ami mozog, nyúlik és rángatja az ékszert.

Illetve ha nincs elég mélység, a piercing a régi hegen megy àt, ami nem úgy gyógyul mint a normál szövet.

tegnap 17:08
 9/9 anonim ***** válasza:

Volt,de azota kilokodott. Kibirhato bolt a fajdalom. Sebtapasszal vedtem 1 hetig.

20 korul voltam. A heg maradt,de nem bantam meg.

tegnap 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!