Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A gyermekem 15 éves és szeretn...

A gyermekem 15 éves és szeretne egy nyelv piercinget, van már sok neki csak hogy nem tudjuk hol csinálnák meg neki a jelenlétemmel és megbízhatóan, bármi megbízható hely?

Figyelt kérdés
jan. 8. 05:48
 1/8 A kérdező kommentje:
és budapesten keresnénk olyan helyet‼️
jan. 8. 05:51
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Az előző sokat hol csinálták neki? Az a hely most miért nem jó?
jan. 8. 06:48
 3/8 anonim ***** válasza:
36%
A fürdőszobában.De kapna tőlem olyan nyaklevest, hogy az eddigi nyelv piercingeket is kiköpn
jan. 8. 06:59
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Tönkreteszi a fogzománcot, ennyi erővel szöget is rágcsálhat ingyen.
jan. 8. 09:45
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Buta vagyok, öreg és maradi. Azt nem azért szokták betenni, mert bizonyos élethelyzetekben (18+) van némi izgalmas hatása? Vagy 15 évesen már…
jan. 8. 11:58
 6/8 A kérdező kommentje:
nekem is volt amikor fiatal voltam, és még mai napig megvan, én nem vagyok piercing ellenes, attol függ hova és mit, ha megunja ugyis kiveszi..
jan. 10. 11:57
 7/8 A kérdező kommentje:
és a westendben szuratta eddig, és a nyelvét inkább nem oda bíznám, és nem nem 18+-os dolgokra van..
jan. 10. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Fogászati asszisztens vagyok, én is lebeszélnélek erről. Ne érts félre, nekem is vannak piercingjeim, orromban, fülemben több is. De a nyelv rossz ötlet, mert valóban sértheti a fogzománcot, valamit a fognyaki részeket.

Így kell ezt elképzelni:

[link]

Igen, hallottam róla, hogy létezik olyan, aminek nem fém gömb a vége. De az ínyproblémákat ezzel sokszor nem lehet megkerülni. Persze ezeket a kockázatokat nektek kell mérlegelni.

Sok helyen 16 alatt szülő jelenlétével sem szúrnak ilyesmit. Pl ott sem, ahol én csináltattam. A Swastika amiről sok jót hallottam, nem tudom, ott vállalják-e. De én nyelv helyett más helyet választanék inkább.

jan. 12. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!