Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érezzem jól magamat csúnya arccal?
29/N vagyok.
Egyedülálló. Sajnos, a mai szépségideálhoz mérten, csúnya arccal áldott meg a sors. Egyáltalán nem szimmetrikus, és nem szép. Nem kell küldj képet válasz, mert nem fogok. Egész életem során alig kaptam dicséretet, illetve több beszólást kaptam utcán is, hogy csúnya vagyok. A pasik sem néznek meg nagyon, az arcom tényleg nem szép.
Én próbálok szemezni, de nem veszik fel a szemkontaktust.
Ezt kezdem elfogadni, viszont a problémám a következő: rengeteg eseményre járok, bulikba, felolvasóestekre, stb, és oda igyekszem kicsípni magamat amennyire lehet (szép haj, szép smink, szép ruha, stb), viszont így is kb csak átlag alatti vagyok, és sehol nem kapok bókokat, dicséretet. Minden barátnőmet elviszik a buliban, már kb. az első 5 percben, én meg egyedül táncolok. :D
A legrészegebb emberek jönnek oda hozzám. És ez nagyon rosszul érint.
Igyekszem jól érezni magamat, de annyira nőietlennek, csúnyának érzem magamat. Oké, írhatjátok, hogy tuti nem vagyok az, de igen, az vagyok. Vannak kevésbé vonzó emberek, én sajnos ebbe a kategóriába esek.
Ha az átlagos, vagy szép arcú barátnőm smink nélkül, zsíros hajjal megy ki utcára, többen megnézik akkor is, mint engem teljes sminkben, kicsípve.
Szóval amikor én kihozom magamból a "maxot", akkor is átlag alatti maradok. Többnyire megbírkózom ezzel a hétköznapokban, de mostanában egyre többször jön rám, hogy hiányzik a dicséret, vagy hogy valakinek én legyek a nő. Vagy nem is valakinek, egyáltalán az, hogy nőnek érezhessem magamat.
Volt már kapcsolatom, de mindkettőben megcsaltak, és hangoztatták, hogy nem vagyok szexi, az arcom férfias. Azt mondták, azért voltak velem, mert nagyon rendes és kedves vagyok és ilyen lányt nem találnak személyiségileg.
De a külsőm nem jött be nekik.
És mostanában csúnyább pasiknál próbálkozom, és tök jól "alakul", de aztán látom, hogy ők sem ölnek energiát a velem való ismerkedésbe, ha nem keresem őket, ők sem engem.
Az én megoldásom az volt erre, hogy megtanultam ezzel együtt élni. Elfogadtam magamat így ahogy vagyok, tudomásul vettem hogy ezt dobta a genetikai lottó. Egyedül vagyok, senkinél sem próbálkozok (direkt), mert csak csalódás érne. Így meg nincs ebből adódó stressz az életemben. Lefoglalom magam mással. Ezt neked természetesen nem javaslom, mert ez NEM normális, te még amúgy is fiatal vagy hozzám képest. De én ezt szoktam meg, nekem már ez a természetes.
A plasztikai műtéteket, arcfeltöltéseket, esztétikai kezeléseket meg nem mindenki tudja megfizetni, főleg hogy ezeket időnként ismételni kell. És gondolom, hogy egy férfi is arra kíváncsi, hogy milyen a barátnője a természetes valójában, és nem arra, hogy nagy beavatkozások árán mit faragtak belőle a szakemberek. Arról meg már nem is beszélve hogy sokat lehet "csalni" a póthaj, műszempilla, műköröm, tetovált szemöldök, mell implantátum, száj- és arcfeltöltés, zsírleszívás és egyéb trükkökkel. Aki szeretne éljen velük.
De ha te ennyi időt és energiát fektetsz az ismerkedésbe (én nem tettem), akkor szerintem előbb vagy utóbb megtalálod a párodat.
Üdvözöllek az átlagos férfiak modern világában kérdező!
"A legrészegebb emberek jönnek oda hozzám. És ez nagyon rosszul érint."
Ez a mondatod amit nem tudtam hova tenni. Most ez miért érint rosszul?
Az olyan nők számára rusnya férfiak mint én megszoktuk tapasztalni hogy leginkább csak rengeteg alkohol az ami mindkét nem számára oldja a gátlásokat annyira, hogy esély legyen egy nőnél. Párkapcsolatra ez nem ad esélyt (arra nem is volt) viszont legalább alkalmi szexre igen.
Ha meg ez nem érdekel, akkor sem értem hogy miért fáj neked az ha valaki részegen közeledik feléd?
Ha ez zavar minek jársz szórakozóhelyre?
Őszintén kérdezem?
"Őszintén kérdezem?"
Természetesen kérdőjel nélkül bocs
"És mostanában csúnyább pasiknál próbálkozom, és tök jól "alakul", de aztán látom, hogy ők sem ölnek energiát a velem való ismerkedésbe, ha nem keresem őket, ők sem engem."
Akkor menj szintben még lejjebb, azok még mindig nem a te szinted. Eljő az a szint, ahol majd már értékelni fognak téged ahogy te szeretnéd.
És te mennyit foglalkozol azzal, hogy fejleszd a magad? Eljársz hetente 4-szer 10-20 km-t futni? Eljársz konditerembe? Majd akkor rinyálj, ha már ilyen tested van, de még mindig nem kellesz senkinek se:
Elkeserítően ostobák a válaszok (tisztelet a kivételnek, #10, #11).
#17: nem tudom, hol élsz, de a vékony nők 99%-áról lehetne ilyen fotót lőni. Ettől nem lesz valaki jó csaj, hogy kifacsart pozícióban így néz ki a háta 😂😂😂
Azt ugye tudod hogy lehet sportolással javítani a testalkaton, de nem mindenkinek jó a genetikája. Aki pl. vastag csontozatot örökölt a felmenőitől az sohasem lesz olyan, mint az általad linkelt nő. Valakiből akkor sem lehet balerina alkatot kicsikarni, ha minden nap edzőteremben izzad. Sok múlik a géneken, a táplálkozáson, pszichés állapoton (mennyire képes kitartani), az illető életkorán, az egészségi állapotán stb.
És ha a teste már szépen esztétikusan ki van gyúrva, attól még a feje olyan marad amilyen volt. Lehet hogy szexre kelleni fog sok pasinak, de tartós kapcsolatra nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!