Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan legyek/érezzem magam...

Hogyan legyek/érezzem magam szépnek?

Figyelt kérdés

Nagyon csúnyának érzem magam még smink nélkül is. Ez miatt nagyon önbizalomhiányos vagyok. Smink nélkül szinte sehova se megyek. Ha mondják, hogy szép vagyok, amit meg is köszönök, de egyszerűen nem tudom elhinni. Körülöttem mindenki annyira szép rajtam kívül... Mit tegyek?

A válaszokat előre is köszönöm!

2019. márc. 10. 20:31
 1/4 A kérdező kommentje:
"hogyan legyek szép/érezzem magam szépnek?" Bocsánat, elírtam.
2019. márc. 10. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
79%
Állj a tükör elé és mondd ki hangosan, akár naponta többször is, hogy "Szép vagyok". Működik!
2019. márc. 10. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:
68%

Mi az, amit nem tartasz szépnek magadon?

Engem pl. sokáig zavart, hogy alacsony vagyok, viszonylag vékony és hosszabb orrom van, hogy túl nagyok a melleim, de amint találtam olyan embereket, akik hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint én, és szépnek tartottam őket, el tudtam engedni ezt a fajta szorongást, és a nem éppen áltagos tulajdonságaimra innentől kezdve különlegességként tekintettem... és ami különleges, nem átlagos, az szép is lehet.

A sminkkel egyébként semmi baj nincs. Feltéve ha nem egy komplett arcot festesz magadnak, amiben rád sem lehet ismerni.

Nem azért sminkelek, hogy szebb legyek tőle, hanem mert ez a kis reggeli rutin hozzá tartozik az önazonosságomhoz, és így jobban érzem magam.

Nagyon sokat számít az öltözködés és a megfelelő frizura.

Próbálj meg ne praktikusan vagy “basic-en” öltözködni, hanem hordj és vásárolj olyan ruhadarabokat, amik tetszenek, és amiben önazonos lehetsz, és jól állnak. Az pedig, hogy más mit gondol erről, ne érdekeljen.

2019. márc. 10. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Küldhetsz privátban képet. De szinte biztos hogy semmi baj sincs veled!
2019. márc. 14. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!