Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek azellen, hogy ne...

Mit tegyek azellen, hogy ne érezzem magam egyszer bénának, csúnyának másszor szépnek, okosnak hanem legyek magabiztos?

Figyelt kérdés
Vannak, akiknek ez egyenletesen megy. Mindig előnyösen öltöznek, mindig magabiztosak, mindig sugároznak. Én van, amikor észrevehetetlen vagyok, van amikor gáz, de van amikor csomóan megnéznek után, vagy nyomulnak.
2009. okt. 19. 16:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem mindenkivel így van. Ha elegáns divatos ruhában, frissen mosott fényes hajjal mést végig az utcán persze hogy jobban érzed magad mint ha slamposabb vagy kicsit. Azokon a napokon mikor már reggel úgy nézel a tükörbe hogy jaj de csúnya vagyok, vegyél fel aznap feltűnőbb ruhát, sminkeld ki magad, vagy csinálj valamit a hajaddal és máris jobban fogod érezni magad. A környezeted is csak akkor lát szépnek ha te tetszel magadnak, mert azt észre lehet venni.
2009. okt. 19. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!