Pasik/férfiak! Csúnyának tartjátok, ha egy csajnak van a nyakán egy kis tetoválás?
Figyelt kérdés
Légyszi irjátot a korotokat, köszi!2011. aug. 12. 16:49
1/8 dirtboy válasza:
ha gagyi vagy nem oda illő tetoválás akkor igen, csúnyának tartom,ha szépen megcsinált és oda illő akkor nem probléma de én a natúr bőrt szeretem a legjobban
21/F
2/8 A kérdező kommentje:
Van jelentése ennek a tetoválásnak.
Akik ránéznek, biztosan sokan nem tudják, de én tudom, hogy miért ezt varrattam magamra.
2011. aug. 12. 16:58
3/8 dirtboy válasza:
első vagyok,az jó ha van komoly jelentése azzal nincs bajom,unoka tesóm is akart csináltatni egy kicsit mert meg halt az anyukája és az olyan tetkót az bírom,segítettem is neki kiválasztani a helyet a tetkónak,igaz még nem csináltatta meg de annak legalább volna értelme nem úgy mint a sok emberen lévő jelentéktelen varratoknak
5/8 anonim válasza:
ha kicsi akkor még tűrhető,ha nyakon van az még vonzó is lehet attól függ mi az
6/8 anonim válasza:
Ami engem illet, én messzire elkerültem a tetovált nőket.
7/8 anonim válasza:
Ja, a koromat elfelejtettem odaírni: 32,5. De ugyanígy gondoltam 15 éve is.
8/8 anonim válasza:
Egy kicsi diszkrét ízléses tetoválás egyáltalán nem zavaró látható helyen sem. Szóval ez sok mindentől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!