Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy érezzem jól magamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érezzem jól magamat csúnya arccal?

Figyelt kérdés

29/N vagyok.

Egyedülálló. Sajnos, a mai szépségideálhoz mérten, csúnya arccal áldott meg a sors. Egyáltalán nem szimmetrikus, és nem szép. Nem kell küldj képet válasz, mert nem fogok. Egész életem során alig kaptam dicséretet, illetve több beszólást kaptam utcán is, hogy csúnya vagyok. A pasik sem néznek meg nagyon, az arcom tényleg nem szép.

Én próbálok szemezni, de nem veszik fel a szemkontaktust.

Ezt kezdem elfogadni, viszont a problémám a következő: rengeteg eseményre járok, bulikba, felolvasóestekre, stb, és oda igyekszem kicsípni magamat amennyire lehet (szép haj, szép smink, szép ruha, stb), viszont így is kb csak átlag alatti vagyok, és sehol nem kapok bókokat, dicséretet. Minden barátnőmet elviszik a buliban, már kb. az első 5 percben, én meg egyedül táncolok. :D

A legrészegebb emberek jönnek oda hozzám. És ez nagyon rosszul érint.

Igyekszem jól érezni magamat, de annyira nőietlennek, csúnyának érzem magamat. Oké, írhatjátok, hogy tuti nem vagyok az, de igen, az vagyok. Vannak kevésbé vonzó emberek, én sajnos ebbe a kategóriába esek.

Ha az átlagos, vagy szép arcú barátnőm smink nélkül, zsíros hajjal megy ki utcára, többen megnézik akkor is, mint engem teljes sminkben, kicsípve.

Szóval amikor én kihozom magamból a "maxot", akkor is átlag alatti maradok. Többnyire megbírkózom ezzel a hétköznapokban, de mostanában egyre többször jön rám, hogy hiányzik a dicséret, vagy hogy valakinek én legyek a nő. Vagy nem is valakinek, egyáltalán az, hogy nőnek érezhessem magamat.

Volt már kapcsolatom, de mindkettőben megcsaltak, és hangoztatták, hogy nem vagyok szexi, az arcom férfias. Azt mondták, azért voltak velem, mert nagyon rendes és kedves vagyok és ilyen lányt nem találnak személyiségileg.

De a külsőm nem jött be nekik.

És mostanában csúnyább pasiknál próbálkozom, és tök jól "alakul", de aztán látom, hogy ők sem ölnek energiát a velem való ismerkedésbe, ha nem keresem őket, ők sem engem.

2022. máj. 19. 15:41
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a sportolás nem sokat dob a nőkön, ezt kár volt felhozni is.

Egyik ismerős csajnak szépen kisportolt teste van, de sosem tudtam megkívánni egyszer sem az évek alatt.

Aki megtetszik csaj azon a nőies bája tetszik meg, egyfajta gömbölyded törékenysége.

Például a csaj akibe bele vagyok esve közel sem szép, nagy (és csúnya) vádlikat virított ma, de mégis bármit odaadnék azokért a csúnya vádlikért.

2022. máj. 19. 17:39
 22/34 anonim ***** válasza:
81%

"Pedig igaza van a 17nek. Láttam már én is olyan csajt aki arcra nem tetszett, de bomba teste volt."

Kezdenek fárasztani ezek a leegyszerűsítő ostobaságok. Bomba test is többnyire plasztika (vagy extrém mértékben szerencsés genetika), nem futkároznak Kim Kardashian testű nők az utcán tömegével. Akit a 17-es linkelt, az egy vékony nő bepózolva, és amúgy fogalmunk sincs, előlről/oldalról milyen a teste. Vékony nőként rólam is lehetne ilyen képet csinálni, de amúgy tök undorító a testem, hiába edzek. Attól, hogy valakin nincs sokszor tíz kiló felesleg és mozog, attól még nem lesz bomba teste. Ezerféle testalkat van, és egy csomó tök előnytelen.

2022. máj. 19. 17:41
 23/34 anonim ***** válasza:
69%
Azt javaslom kezdj mediakarriert es mutasd magad youtubon, instan mindenhogy, beszelj erdekes dolgokrol. Akkor tobben latnak es biztos tobben lesznek akiknek tetszel. Ha sokat bezunk vkt az megtetszik.
2022. máj. 19. 17:44
 24/34 anonim ***** válasza:
91%
22 Akkor nagyon nem egyezünk a bomba testről alkotott képünk.
2022. máj. 19. 17:45
 25/34 anonim ***** válasza:
75%

#24, akkor minek hívod bomba testnek

a neked tetsző alkatot, ha igazából nem is bomba, csak a te ízlésednek éppen megfelelő? Nekem se a Kardashian test tetszik, hanem a 180 centis 55 kilós kifutómodell alkat, de attól még az egyik objektíve bomba, a másik meg rétegízlés.

2022. máj. 19. 17:55
 26/34 anonim ***** válasza:
75%
Nyilván nekem volt bomba, de annyira nem groteszk az ízlésem, hogy másoknak ne tetszett volna ugyan úgy.
2022. máj. 19. 18:05
 27/34 anonim ***** válasza:
100%

Átérzem a helyzeted.

Én csúnya vagyok.

Az összes barátnőm szebb nálam. Ha elmegyünk bulizni, a tipikus részeg mindenkire rámozdulók bepróbálkoznak az egész csapatnál, aztán rám néznek és elsétálnak. Néha csak nevetek rajta, de néha nagyon fáj.

2022. máj. 19. 18:50
 28/34 anonim ***** válasza:
75%

27#

A kérdező viszont azt írta hogy nála próbálkoznak részegen

A 13-as kommentem pont arról szólt, mert nem igazán értem a problémáját ezzel

2022. máj. 19. 18:56
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne jó? Szerintem nincs undorítóbb, mint a részeg ember.

Pl ha rámindulna egy részeg csaj, én elküldeném az fix, volt már rá példa. Egyszerűen undorító, mikor valaki totál szét van csúszva és úgy nyomul.

2022. máj. 19. 19:06
 30/34 anonim ***** válasza:

29#

Ha nem vagy rászorulva a másik nemre, akkor megértem

Akkor viszont kár beleszólnod a témába

Amúgy meg nyilván csakis akkor válik ez be ha MINDKÉT fél részeg

Ha az egyik is józan úgy nem túl nyerő a szituáció, nyilván

2022. máj. 19. 19:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!