Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nők, ti hogy dolgozzátok fel, hogy nem kelletek a férfiaknak?
Miért ne kellenék? Kevesebb ember érdeklődik irántam, de hajaj, attól még akad udvarlóm. Tudom, hogy nem vagyok szép, egész életemben csúfoltak a külsőm miatt, én voltam az, akinek mindig a barátnője kellett annak, akivel csak ismerkedni próbált. De azért humorral, meg kedvességgel egész messzire lehet jutni. Meg mióta nem görcsölök azon, hogy nem vagyok egy matyóhímzés, hanem a szorongásom helyett másról szól a velem töltött idő.
Szóval ja, attól, hogy nem vagyok szép, nem leszek magányos. Ez pedig inkább csak mentalitás kérdése.
Egy 5 éves és egy lassan 7 éves kapcsolat után például nem mondanám azért azt, hogy csak megdugni akartak. Meg nem hiszem, hogy eljegyzett volna az aktuális partnerem, ha csak ennyi volt tervben. Pedig még terhes sem vagyok.
32-es voltam.
"akkor Tinderen ill. szórakozóhelyen zárórához közeledve a részeg férfiak meg felsöprik a maradékot egy dugás erejéig így egy ronda nő is juthat szinten felülihez, de egyébként egyedül fog maradni az álmaival"
Erre reagáltam a 33-as válaszommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!