Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya nők, ti hogy dolgozzáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya nők, ti hogy dolgozzátok fel, hogy nem kelletek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Mikor jöttetek rá, hogy csúnyának számítotok?
2022. máj. 14. 20:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
90%
Azt hiszem, így már kezdem megérteni, hogy az oldal miért áll már leginkább férfigyűlöletből és abból, hogy a férfiakat támadják, ha ugyanolyan dolgokat írnak, mint a nők.
2022. máj. 15. 01:45
 32/36 anonim ***** válasza:
72%

Miért ne kellenék? Kevesebb ember érdeklődik irántam, de hajaj, attól még akad udvarlóm. Tudom, hogy nem vagyok szép, egész életemben csúfoltak a külsőm miatt, én voltam az, akinek mindig a barátnője kellett annak, akivel csak ismerkedni próbált. De azért humorral, meg kedvességgel egész messzire lehet jutni. Meg mióta nem görcsölök azon, hogy nem vagyok egy matyóhímzés, hanem a szorongásom helyett másról szól a velem töltött idő.

Szóval ja, attól, hogy nem vagyok szép, nem leszek magányos. Ez pedig inkább csak mentalitás kérdése.

2022. máj. 15. 01:57
 33/36 anonim ***** válasza:
53%
Az, hogy egy pasi részegen megdugna bármit, ami nőnek tűnik, nem értem, hogy jelenthet bármilyen sikert.
2022. máj. 15. 02:04
 34/36 anonim ***** válasza:
60%
#33: Az, hogy a férfiakat lenézed és csak ennyire degradálod, még nem jelenti azt, hogy ilyenek is.
2022. máj. 15. 02:11
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

Egy 5 éves és egy lassan 7 éves kapcsolat után például nem mondanám azért azt, hogy csak megdugni akartak. Meg nem hiszem, hogy eljegyzett volna az aktuális partnerem, ha csak ennyi volt tervben. Pedig még terhes sem vagyok.

32-es voltam.

2022. máj. 15. 03:04
 36/36 anonim ***** válasza:
91%

"akkor Tinderen ill. szórakozóhelyen zárórához közeledve a részeg férfiak meg felsöprik a maradékot egy dugás erejéig így egy ronda nő is juthat szinten felülihez, de egyébként egyedül fog maradni az álmaival"

Erre reagáltam a 33-as válaszommal.

2022. máj. 15. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!