Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya nők, ti hogy dolgozzáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya nők, ti hogy dolgozzátok fel, hogy nem kelletek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Mikor jöttetek rá, hogy csúnyának számítotok?
2022. máj. 14. 20:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
73%

Örömmel végeznek egy kísérletet veled, te mint ronda nő és én mint ronda férfi Tinderen, de egymás accountját kezelnénk úgy, hogy a szerintünk esélyes ellenkező neműeket húznánk jobbra, utána pedig várnánk a "csodát". Természetesen a cél, hogy maximalizáljuk azt a szintet, ami szerintünk még elérhető a másiknak. Majd végén megszámolnánk a match-eket ill. hogy hány lenne benne randiban. Chat részét természetesen már mi magunk végeznénk, ott már nem lenne "hazugság" a másik oldalon ülővel szemben.

Természetesen ez csak teoretikus felkérés, nem várom, hogy képet cseréljünk stb. inkább csak kíváncsi vagyok szerinted milyen eredmény születne.

2022. máj. 14. 22:40
 22/36 anonim ***** válasza:
95%
#20, szerintem az észérveim ignorálásával és a gyenge provokációval (pl. józan eszem megkérdőjelezése) csak fel akarsz húzni annyira, hogy idegállapotban küldjek egy képet. De mégis miért kellene ilyen módon izonyítanom az állításomat?
2022. máj. 14. 22:40
 23/36 anonim ***** válasza:
30%
#21: Ezt én is megnézném. Egyébként sejtheted, hogy ez alól kibújik. Valamiért itt a nők 99%-a minden állítás alól kibújik.
2022. máj. 14. 22:41
 24/36 anonim ***** válasza:
31%

#22: Az égvilágon semmiféle észérvet nem hoztál. Nem hiszem, hogy idegességedben küldenél képet, inkább elküldenél melegebb éghajlatra. Egyszerűen tárgyilagosan leírtam, hogy az bizony valóban egy észérv lenne. Mert, amiket írogattál, nem voltak azok. Sőt, magad ellen is beszéltél, amikor beismerted, hogy tényleg szakember kell.

Nem kell bizonyítanod. Ahogy eddigi életed során, most is panaszkodhatsz tovább. Feljöhetsz minden nap és ideírhatod a kérdések alá ugyanezeket a válaszokat. Fejlődni nem fogsz. Vagy megkaphatnád, hogy valaki beismerje, hogy tévedett és igazad volt. Esetleg adjon pár tippet a külsőddel kapcsolatban, hogy végre sikeres légy. De, ezt nem is szeretnéd igazán valószínűleg.

2022. máj. 14. 22:43
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
#21, mondjuk ez tök kreatív ötlet, úgyhogy ha nem szoronganék attól a gondolattól, hogy kép kerül fel rólam a netre, akkor simán belemennék :D
2022. máj. 14. 22:45
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
#24, szakember azért kellett, mert kicsináltak az iskolában, és kb. rettegtem az emberektől tizenpár éves koromig. Sokszor utcára se mertem menni, mert féltem, hogy akár fizikailag is bántani fognak, mint az iskolában. Amúgy gyerekkoromban még nyilván nem önszántamból mentem, hanem vittek, de ilyen traumák feldolgozásához valóban kell a szakember, felvállalom.
2022. máj. 14. 22:50
 27/36 anonim ***** válasza:
69%

Olvasd el a 11-es hozzászólásomat megint. Online sokkal több esélyed van az ott leírt okból kifolyólag. Viszont a kérdésemre nem válaszoltál. Szerinted hogy végződne a mi kis turpiszságunk? :)

2022. máj. 14. 22:50
 28/36 anonim ***** válasza:
23%

Nem dolgoztam fel, a mai napig baromira frusztrál, és nem, az idő nem enyhít ezen semennyit. Csak egyre mélyebb depresszióba taszít, és egyre durvábban torzítja a személyiségemet a keserűség, igazi rohadék szemétládát csinált belőlem, főleg a szerencsésebb adottságokkal és jobb lehetőségekkel rendelkező nőkkel szemben.

Mikor "jöttem rá"? Már óvodásként tiszta volt.

Van most 2 nős fickó a látóteremben. Az egyik 12, a másik 22 évvel idősebb nálam. Qrvára nem "chadek" ők sem, de természetesen vastagon szarnak rám. Ha nem így lenne, már rég rájuk másztam volna, és pont nem sajnálnám egyiknek sem a feleségét, ugyanis nem nekik telt a fiatalságuk/életük apácaként, nem ők születtek ilyen ocsmány kis nyomorultnak.

2022. máj. 14. 23:10
 29/36 anonim ***** válasza:
66%

28#

Ó te szegény lány!

Elhiszem neked milyen szörnyű, de leírom én miféle ilyen nőkkel találkoztam:

Elhízott hárpiák, akik ha lefogynának semmi gond nem volna velük, vagy agyilag beteg csajok, akik mentálisan képtelenek párkapcsolatra, vagy elszállt elvárásokkal rendelkező, de előnytelen külsejű csajok, vagy esetleg azok a szörnyszülött kinézetű nők, akik konkrétan nagyon ritkán léteznek, mert annyira ijesztően ronda nő nagyon kevés van hogy ne találhasson senkit. És akkor is sokszor más fogyatékosságok sora jelentkezik egyszerre, ami eleve kizárja az illetőt mint potenciális partnert egy ép férfi számára.

Namost konkrét példaként barátkoztam anno egy csúnya nővel, eléggé elkeseredettnek tűnt etéren, engem nem is érdekelt, én érdekeltem őt valamennyire.

Aztán egy kollegájával iszogattam éppen, aki elkotyogta hogy ő abba a csajba szerelmes. A srác közepesen jól nézett ki, a csaj eléggé sehogy sem. Mégis volt jelentkező a csajra, nem is rossz.

A nő valószínűleg meg nem viszonozta, úgy járt.

2022. máj. 14. 23:37
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem dolgoztam fel. Igyekszem lefoglalni magam mással. Párszor kihasználtak, de ennél többre sose kellettem.
2022. máj. 15. 01:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!