Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya nők, ti hogy dolgozzátok fel, hogy nem kelletek a férfiaknak?
Annyira csúnyának nem tartom magam, hogy elbújjak a föld alá, de tény hogy nincs nagy sikerem a férfiaknál.
Miután szakítottam az exemmel, és volt pár sikertelen sztori, úgy döntöttem hogy nem erőltetem.
A lelki dolgokat el lehet nyomni, a testire meg ezer megoldás létezik pasi nélkül is.
Inkább maradok egyedül, mintsem olyannal legyek aki megaláz, lenéz és kihasznál.
Jó vibrátorokba invesztáltam, és a hobbim az első.
Na meg hordhatom az extrém ruháimat, mert már úgysincs mit rontani a külsőmön.
Bizonyos módon felszabadító elfogadni hogy ronda vagyok.
Az itt tobzódó csúnya nők sehogy sem dolgozzák fel, hanem naponta idevetítik a frusztrációikat. Lenne rájuk jelentkező, de vagy saját magukat korlátolják be, vagy irreálisan nagyok az igényeik.
(Érdemes egyébként megnézni, hogy a #2-es válasz felpontozást kapott. De, ha egy férfi írná ugyanezt... Rég lepontozták volna és aláznák, hogy ő mekkora egy lúzer incel. Hát, ilyen beteg ez az oldal... :D)
"Kiirom ide,hogy nem túl szép nőként ismerkednék, egyből 10pasi szeretné felnyomni az egomat."
Kíváncsi lennék, hány másodperc alatt tiltanak le képcsere után ezek a látatlanban lelkesen érdeklődő pasik.
"Lenne rájuk jelentkező, de vagy saját magukat korlátolják be, vagy irreálisan nagyok az igényeik."
Ha csak egyetlenegy jelentkezőt mutatsz nekem, akkor talán elhiszem, hogy egyáltalán nőnek látnak. Visszajelzések alapján lassan én is kezdek kételkedni a nememben :D
#7: Valószínűleg az illetőnek nem olyan irreálisak az elvárásai, mint neked, így valószínűleg sok képcsere után sem tiltana le mindenkit.
Hogy mutassak neked jelentkezőt, áruld már el? Szerinted látom a privátjaid? Abból tudok kiindulni, amit láttam a saját privátjaimban: Kaptam egy csomó normális próbálkozást már az oldalon. A lány ismerőseim többsége panaszkodik, hogy ismeretlenek jelölik őket és írnak rájuk. Mutattak párat, egy részük teljesen normális.
Egyébként, ha már így elvárod, hogy jelentkezőt mutassak, akkor miért nem mutatod esetleg eleve te meg magad? Nyugodtan írj ki egy szavazást, hogy mit gondolnak a külsődről.
#8, nem kell mindent szó szerint venni, nem úgy értettem, hogy konkrétan mutass nekem jelentkezőt...
Tudom, mit gondolnak a külsőmről, nem kell megerősítés. Nem az online világban élek, jártam egyetemre, bulizni, programokra, dolgoztam pénztárban ahol napi többszáz embert szolgáltam ki, voltam rövid ideig pultos stb, tehát elhiheted, hogy jópár férfivel kerültem kapcsolatba (természetesen nem romantikus vagy szexuális jellegű kapcsolatba), úgyhogy nagyon is tisztában vagyok azzal, milyen a külsőm megítélése. Hiába magyarázol az irreális elvárásokról, akkor lenne relevanciája, ha próbálkozott volna már életemben valaki nálam, és lett volna lehetőségem elutasítani.
Nem tudom, miért pazarlom mindig az időmet arra, hogy válaszoljak az ilyeneknek, akik valamiért azt gondolják, többet tudnak az életemről, mint jómagam, de egyszerűen sérti az igazságérzetemet ez az "ocsmány dagadt nőre is óriási a kereslet de még ők is gigachadre vágynak" gyakoris incel mantra, mert a való életben ez egyáltalán nem így működnek a dolgok.
#9: Akkor szeretnélek üdvözölni a pultosok világába: Nem a ronda csajokat szokták felvenni erre a pozícióra. :)
Egyébként, érdemes lenne felkeresned egy szakembert. Nem bántásból, de egyszerűen átjön, hogy valami nagyon nem okés. Egy buliban még a legrondább csajoknál is próbálkoznak. A pultosoknál főleg. Egy kis pia után, még a jobb pasik is néha. Az egyetemi bulik szintén ilyenek. Nálunk a 100 kilós, 150 centis, hajat sose mosó, büdös csajnál is többen próbálkoztak. Szóval nem, nem gyakoris incel mantra, hanem egy tény. Az, hogy a valóság is sérti az önérzeted, tényleg arra utal, hogy nálad van a probléma és nem a kinézeteddel.
Eddig egy csaj volt, aki elküldte a képét szitkozódva, hogy ő milyen ronda. Teljesen átlagos volt a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!