Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzátok fel a visszautasítást?
Figyelt kérdés
Igazából arra gondolok, hogy van egy fiú/lány élőben (nem internetes társkeresés), aki nagyon tetszik nektek, és neki nem tetszettek.
Próbáltok úgy közeledni felé, de ha nem is mondja ki, egyértelműen látszik rajta úgy elutasító és hogy nem érdekled őt úgy.
Ebben az esetben ti hogy dolgozzátok fel a visszautasítást? Elsírjátok magatokat netán?
2020. dec. 23. 13:34
1/10 anonim válasza:
Törlöm mindenhonnan, hogy ne is lássam és ne juttassa az eszembe semmi.
2/10 anonim válasza:
Hány nem után lesz az első randi? Kapcsolatban/üzletben/bárhol ugyanaz a szisztéma.. x mennyiségű "akadály", próbálkozás mire megvan az eredmény. A próbálkozás arra való h tanulj magadról, fejlődj. Abszolut ne vedd személyesre azon kivül h tudatositod, mivel van még dolgod, miben van fejlődnivalód.
3/10 anonim válasza:
Mint az 1-es egy kos sírással megspékelve közben. Az idén egyszer fordult elő tavasszal.
4/10 anonim válasza:
Vagy 300 nemet kaptam 12 ev alatt. Megszoktam. Neha leoltom oket, h ok erezzek carul magukat, h nem engem valasztottak. De csak megszokas kerdese amugy
6/10 anonim válasza:
ráírok a barátnőire is, hátha.. :D
7/10 anonim válasza:
Elég stabil önbizalmam van, nem fogok összeomolni, mert nemet mond. Jöhet a következő.
8/10 anonim válasza:
Nem ovis vagyok csak túlérzékeny még közel 40 évesen 2 válás után is. De nyugodtan szóljál be mindenkinek, hisz nem tudhatod milyen lelkiállapotú ember van az anonym vonal másik végén.... Ha téged ez tesz boldoggá.....
9/10 anonim válasza:
Meditálok es csontot vetek.
Elmondok 10 miatyánkot,berúgok,megverek valakit.
Ilyeneket
10/10 anonim válasza:
40 évesen azért már illik fapofával tűrni az elutasítást és menni a következőre. Rengeteg elvált anyuka szaladgál a gyerekével. Persze ha 30 alattiak tetszenek, akkor nehezebb a dolgod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!