Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik hozzám hasonlók, tehát sikertelenek a társkeresésben: hogyan dolgozzátok fel, hogyan vészelitek át a mindennapokat?
Én már nagyon belefáradtam. Elegem van. Levegőnek néznek a nők/lányok. Csak néha egy-egy csúnyácska vesz észre. Akihez meg nekem nincs kedvem. De azok is találnak párt ha nem engem hát mást.
11 éve próbálkozom és folyton csak az elutasítás. Volt egy két randi, de miután beszélgettünk egy kicsit közölték semmi nem lesz. De ezzel ki is merült az egész. Volt két lány aki nagyon tetszett, de mind a kettő semmibe nézett. De emelet számtalan próbálkozásom volt.
Talán ti is észrevettétek, hogy a hűség, kedvesség és egyéb iylen avíttá minősített értékek már nem számítanak. Csak hogy party arc legyen, népszerű legyen, ki legyen gyúrva. A lányok felszínesek lettek, és át lett mosva az agyuk (szerintem a sok szemét-szappanopera által. pl szex és New York, Hanna Montana stb)
Én már nem is kezdeményezek mert belefáradtam ebbe az egészbe. A kicsinyes játszmáikba, hogy nem lehet nekik megfelelni mert nekik alanyi jogon jár valami latin macho, egy átlagos hűséges szerető pasi/csávó/ hapsi/ ember már nem jó.
Egy módon lehet feldolgozni:
Teljesen le kell tojni a nőket
Ez az egyetlen út
ha nem úgy gondolkodol, mint az átlag pont ezért kellene, hogy érdekes legyél, miben vagy más ami miatt érdekes lehetsz, lehet, hogy van akit érdekelsz, több önbizalmat..lehet, hogy abból van hiányod..
Igen ráfeszültél arra a témára, hogy nekem nem sikerül, be akarsz állni a megfelelés sorban.
Koncentrálj arra amiben jó vagy...és erősitsd az önbizalmad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!