Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetne létrehozni államilag a magányos emberek számára olyan hivatalt, ami segítene a társkeresésben, szerveznének programokat, nyári tábort?
A badoo, tinder meg ezek meggazdagszanak a reményteljes fizetőképes reménytelen keresleten. Minek adnák ingyen, ha pénzt is lehet érte kérni?
Demográfiai szempontból előnyös lenne meg szolidáris munkahely teremtés.
Állami kerítő/szárnysegéd ügynökség inceleknek.
Gyarapodjatok és sokasodjatok KDNP reklám szlogennel.
Eskü alapítok egy ilyen startuppot és gazdag incelek fogják finanszírozni. Akiknek azonnal dukál pár aranyásó csajszi, akikkel kölcsönösen kielégítik egymás igényeit.
Nő vagyok, és alapból nem kedvelem az incel kérdések, de ez például egy nagyon-nagyon jó ötlet.
Engem is idegesít, hogy akármilyen önkormányzati program van a városban vagy a környező falvakban, minden csak a gyerekprogramokról szól. Én is örülnék, ha lennének felnőtt programok, ahol lehet ismerkedni, akár barátkozási célból is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!