Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehetne létrehozni államilag a magányos emberek számára olyan hivatalt, ami segítene a társkeresésben, szerveznének programokat, nyári tábort?
Ilyen programokkal es felkeszito tanfolyamokkal lehetne novelni a partalalast es nepszaporulatot.
Bar az evolucio arrol szol pont,h az eletkepes egyedek maradnak fenn es szaporodnak. Az eletkeptelenek kihullanak.
A kulsodre menj ra,h jol nezzel ki. Vess be plasztikai sebeszeket,edzzel edzovel. Aztan,ha latszik az eredmeny,erdemes fodraszra es oltozkodesi tanacsadora kolteni.
Oké és ezt hogy képzelnéd el? Ingyenesen miért érné meg bárkinek, akár az államnak? Vannak fizetős fesztiválok, rengeteg pénzt hoznak. Mi garantálná, hogy nem mennének ezekre az ingyenes táborokra párok is? Vagy ők miért ne mehetnének?
És, hogy nézne ki a felállás? Ott lenne 100 pasi 2-3 nőre vagy mi?
Na elárulom kedves feminácik, hogy amikor egyes elmeroggyantak állami társkeresőről ábrándoztak, az tulajdonképpen így nézne ki mint ebben a kérdésben.
Kb. annyira jönne be, mint a munkaügyi hivatal az állaskeresésben: minimális eredményekkel
Szerintem jobb, ha nem az állam kezében van az ilyesmi. Voltak kezdeményezésötletek, de egyértelmű volt, hogy ami ilyen állami, az egyben kormánypropagandát képvisel, meg alapvetően is próbál ilyen "visszafogott" meg "takaros" lenni... nem vagyok kifejezetten szabados típus, de utánanéztem, milyen emlékeim voltak... és hát ezen én szétröhögöm most is magam kínomban: [link] . Mint a legkínosabb tánciskolai programok a '60-as évekből... 2013-ban. Kicsit már túlhaladott az ismerkedésre, kínos lenne a hangulat. Gyanítom, lennének egyéb "célzások" is ezeken az eseményeken... (Budaházy Edda-stílusban)
És ebből még az is következik, hogy aki alapvetően lenne olyan "bevállalós", hogy egy szinglipartira elmegy, majdhogynem feliratos pólóval, hogy "nem tudtam még partnert szerezni", azoknak a többsége is meggondolja 3x, hogy egy ilyen rendezvényre elmenjen, ahol fennhangon hirdetik, hogy "kormányunk segít neked csajt / pasit találni, ha eddig nem sikerült".
Én ehelyett inkább csak simán ingyenes programokat szerveznék, és kiszedném belőle a "társkeresős" utalásokat. Azt sokkal pozitívabban el / elő lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!