Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok, akik hozzám hasonlók,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, akik hozzám hasonlók, tehát sikertelenek a társkeresésben: hogyan dolgozzátok fel, hogyan vészelitek át a mindennapokat?

Figyelt kérdés

Én már nagyon belefáradtam. Elegem van. Levegőnek néznek a nők/lányok. Csak néha egy-egy csúnyácska vesz észre. Akihez meg nekem nincs kedvem. De azok is találnak párt ha nem engem hát mást.

11 éve próbálkozom és folyton csak az elutasítás. Volt egy két randi, de miután beszélgettünk egy kicsit közölték semmi nem lesz. De ezzel ki is merült az egész. Volt két lány aki nagyon tetszett, de mind a kettő semmibe nézett. De emelet számtalan próbálkozásom volt.

Talán ti is észrevettétek, hogy a hűség, kedvesség és egyéb iylen avíttá minősített értékek már nem számítanak. Csak hogy party arc legyen, népszerű legyen, ki legyen gyúrva. A lányok felszínesek lettek, és át lett mosva az agyuk (szerintem a sok szemét-szappanopera által. pl szex és New York, Hanna Montana stb)

Én már nem is kezdeményezek mert belefáradtam ebbe az egészbe. A kicsinyes játszmáikba, hogy nem lehet nekik megfelelni mert nekik alanyi jogon jár valami latin macho, egy átlagos hűséges szerető pasi/csávó/ hapsi/ ember már nem jó.

2022. jan. 31. 09:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/67 anonim ***** válasza:
35%
Nem amolyan incel skála szerinti szintekre gondoltam, de azért nagyjából mindenki be tudja magát lőni valahová, külsőleg, belsőleg, műveltség, iskola, IQ, EQ, anyagiak, stb szerint. Na most a kérdező itt nyüszög, hogy nem kell a szép nőknek, csak a csúnyácskáknak, akik meg neki nem kellenek. Mindenki valamennyire szintezi a másik embert, akit legtöbbször saját magunkhoz mérünk.
2022. febr. 1. 15:29
 52/67 anonim ***** válasza:
69%
Én,nő vagyok.Szerintem lehet külsőre változtass magadon.Lehet másképp állnak hozzád.De,lehet nincs igazam.Pl a hajad vagy ruha.De,inkább másik hajstlus.Próbálkozz a tükör elött haj és pl ha polót használsz váltsd át fehér ing és farmer.Nem bántás,csak ötlet.
2022. febr. 1. 19:17
 53/67 anonim ***** válasza:
33%
Ha látnák fottót jobban tudnék segíteni.Az előző csaj voltam.
2022. febr. 1. 19:18
 54/67 anonim ***** válasza:
8%

Én már próbáltam így segíteni férfiaknak, őszintén megírtam, hogy mit hogy kellene szerintem, hogy jobban nézzen ki, de jól leléptek...

Pedig egyik sem volt reménytelen, csak nem volt jó a haja, meg a körszakáll, ilyesmi.

2022. febr. 1. 19:31
 55/67 anonim ***** válasza:
45%

Ok én küldök képet, ha kéritek, csak írjatok.

DE én nem vagyok átlagos, kicsit se, készüljetek! ;)

2022. febr. 1. 22:41
 56/67 anonim ***** válasza:
64%

"Én már próbáltam így segíteni férfiaknak, őszintén megírtam, hogy mit hogy kellene szerintem, hogy jobban nézzen ki, de jól leléptek..."

Ha megírod amit segítségnek szánsz, mi az hogy lelépnek?

Most azt várod hogy veled lépjen le, vagy egy élménybeszámolót vársz tőlük?

Ahogy én latom, pl. 52# elég korrekt, segítő válasz, oké.

És most mi az hogy "lelép" bárki is?

Innentől nem az ő dolga hogy az illető mit kezd a tanáccsal, vagy mit nem.

Vagy rosszul látom?

2022. febr. 1. 23:47
 57/67 anonim ***** válasza:
72%

55-ös, én szivesen segítek, ha gondolod.

56-os. Arra értettem, hogy jól leléptek, hogy nem is reagáltak semmit arra, amit írtam. Pedig nem voltam bántó, inkább arra figyeltem, hogy mi a jó, és mit hogyan lehetne javítani szerintem. Nem várom azt, hogy velem lépjen le, nyilván ez nem erről szól. Csak meghallgattam volna, hogy mit gondol azokról az ötletekről, amit mondtam.

Elnézést, ezzel a "leléptek" szóval nem jól fejeztem ki magam. Inkább arra utaltam, hogy olyan volt, mintha feleslegesen próbáltam volna segíteni, mert le sem sz@rták az egészet.

2022. febr. 2. 07:31
 58/67 anonim ***** válasza:
24%

"Arra értettem, hogy jól leléptek, hogy nem is reagáltak semmit arra, amit írtam."

Az közel sem jelenti azt hogy a tanács nem érdekelte

Akárhogy is, az ő döntése hogy mit kezd vele, és semmilyen reagálási kötelezettsége sincs.

Nyilván jól esne, de ez van

Ilyen ez a gyakori

2022. febr. 2. 11:07
 59/67 anonim ***** válasza:
72%
Ja, de szivességet tettem neki, legalább egy köszit benyöghetett volna. Az illem ezt kívánja.
2022. febr. 2. 11:20
 60/67 anonim ***** válasza:
72%

"Az illem ezt kívánja."

A gyakori és az illem? XD

Egymást kizáró dolgok, ha nem kívanják a halálodat, akkor már illendőek

2022. febr. 2. 11:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!