Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha introvertált és félénk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha introvertált és félénk vagyok, de kigyúrom magam, akkor nőhetnek az esélyeim a társkeresésben?

Figyelt kérdés

2022. jan. 22. 16:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
84%
igen
2022. jan. 22. 16:11
 2/19 anonim ***** válasza:
50%
Igen, de ha csak emiatt akarsz edzeni, akkor nagyon hamar platóhoz fogsz érni szerintem.
2022. jan. 22. 16:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem csak emiatt akarok, magam miatt is, de + motivációt adna, ha bízhatnék abban, hogy több esélyem lesz utána a nőknél.
2022. jan. 22. 16:19
 4/19 anonim ***** válasza:
49%
Pszichológus többet segítene.
2022. jan. 22. 16:25
 5/19 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Mert,bármily' hihetetlen az itteni inceleknek, a nőknek nem csak a külső számít. Én például, a sokak számára a vonzalom csimborasszójává avatott Brad Pittett úgy hajtanám el, hogy öröm lenne nézni. Nekem egyszerűen nem tetszik, nem férfias. Ezzel, gondolom, nem vagyok egyedül. Ugyanígy a " gyurmagyurkák" is taszítanak.
2022. jan. 22. 16:30
 6/19 anonim ***** válasza:
80%
Mindenképpen, ha jól nézel ki még van hogy a nők mennek hozzád, nem is neked kell utánuk hajtani. Bar erre kevés az esély, megeshet aztán azért az ilyen elég nagy önbizalom boost (tapasztalat)
2022. jan. 22. 16:33
 7/19 anonim ***** válasza:
18%
#5: Remélem boldog leszel majd egy sörhasú 40-es férfi mellett (ha korban aktuális lesz), aki egy kis lépcsőzéstől lefullad és 20 kg-ot sem bír megemelni.
2022. jan. 22. 16:41
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát jobb lesz a külsőd, mert sok ruha jól fog állni rajtad, de persze stílushoz is értened kell hozzá...

Ha minden jól megy, akkor sok csaj meg fogja nézni, ezek után már csak rajtad áll, hogy kezdeményezel-e vagy sem.

2022. jan. 22. 16:43
 9/19 anonim ***** válasza:
81%
8-as Nyilván nem fog, a belsőt is rendbe kell tennie.
2022. jan. 22. 16:48
 10/19 anonim ***** válasza:
0%
#7 Köszi, de van vőlegényem, aki magas és nem "sörhasú", de nem is a "kigyúrt állat" kategória, és igen, boldog vagyok vele. 😊
2022. jan. 22. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!