Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az erősen introvertált emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az erősen introvertált emberek hol tudnak sikeresen ismerkedni?

Figyelt kérdés

Semmi esélye annak hogy bulikba járkáljak,sose volt rá igényem,nem szeretem az ilyen közegeket és ha még sikerülne is össze szednem valakit valószínüleg olyan lenne aki ennek pont az ellentetje,tehát nem illenénk össze.

Kapcsolatot viszont szeretnék de nem tudom milyen online ismerkedési lehetőségek vannak amelyek effektíve be is vállnak. Milyen online társkeresőt vagy társkeresésre alkalmas felületeket tudnátok ajánlani amelykeről tudjátok hogy nektek vagy másoknak beváltak?

Szexkapcsolat/egyéjszakás kalandok nem vonzanak.

2021. máj. 10. 14:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
20%
Jól kell kinézniük és úgy tudnak menni Tinderre. Másik lehetőség a harmadik világ (Fülöp szigetek, Kenya). Ha a Tinder nem megy, akkor ne is próbáld sehol máshol, mert a nőket és a fiúkat is csak idegesíteni fogod. Törődj bele, hogy nem lesz barátnőd inkább.
2021. máj. 10. 14:27
 2/25 anonim ***** válasza:
69%
"Kapcsolatot viszont szeretnék" Fejtsd ki, miért. Ha kifejted, tudunk értelmes tanácsot adni. Egyúttal mutasd be magadat! Mi alapján tartod magad introvartáltnak?
2021. máj. 10. 14:55
 3/25 A kérdező kommentje:

Azért szeretnék kapcsolatot mert hiányzik az életemből valaki akire társként tudnék tekinteni, valaki aki elfogad úgy ahogy vagyok, akin érezhetném hogy tiszta szívéből szeret, valaki akivel megtudok beszélni akármit, valaki akivel közösen boldogabbá tehetnénk egymás életét.

Introvertált vagyok,ehez kérdés nem fér. Soha nem jártam el csajozni,soha nem jártam bulikba (kivétel születésnapi bulikra amikor még általános iskolás voltam), soha nem jártam el szórakozó helyekre,engem az ilyen dolgok nem vonzanak.

"Alacsony az energiám" ezekhez a tevékenységekhez,jobban szeretek a saját komfortzónámon belül létezni, olyan "hobbijaim" vannak amelyeket az ember egyedül is élvezhet,sőt arra vannak kitalálva. Nagyon válogatós vagyok barátok terén,és ők is hasonló gondolkozásúak mint én,egy időben szerveztünk közös programokat de az kb 3szor történt csak meg és akkor sem valami közösségi helyre mentünk hanem elhagyatott épületeket/gyártelepeket járkáltunk be. Az időm majdnem teljes egészét 4 fal között töltöm.

2021. máj. 10. 15:00
 4/25 anonim ***** válasza:
65%

14:55-ös vagyok

Köszönöm a kiegészítést. Mindazonáltal nem győztél meg arról, hogy nem szoc. fóbiád van (azt szokták összetéveszteni az introvertáltsággal). Miért nem mozdulsz ki? Miből élsz?

Nem mutattad be magad, mik az értékeid, hobbijaid. Nem tudjuk, miért is kellene téged választania bárkinek is?

Mi alapján érzd azt, hogy alkalmas vagy partnerkapcsolatra?

2021. máj. 10. 15:04
 5/25 A kérdező kommentje:

Miért nem mozdulok ki? Mert nincs kedvem. Nem látok semmit a külvilágban ami úgy igazán izgatná a fantáziám legalább is ami a szabadidő eltöltést illeti,max Airsoftozni vagy kirándulni mennék szívesen de ezek sem feltétlen olyan dolgok amelyek iránt égető szenvedélyt éreznék. Nem vagyok valami nagy társasági lény a saját magam által megteremtett szociális körökön kívül.

Jelenleg nem élek semmiből mivel épp most fogom letenni az elkövetkezendő hetekben a szakmai vizsgáimat,ősztől tervezek munkába állni informatikai rendszerüzemeltető-ként (ez a hivatalos megnevezése,gyakorlatilag egy alapszintű rendszergazdai képzés).

Nem szeretném gyakori kérdéseken kiteregetni a teljes bio-mat,nem hinném hogy ez célszerű annak érdekében hogy választ adjatok a kérdésre.

Párkapcsolatra azért tartom magam alkalmasnak mert már volt egy nem is olyan régen ami több mint 2 évig tartott és nem az én hibámból ment tönkre, egyre érzelem mentesebbé vált az egész és a végén úgy éreztem már csak én küzdök érte úgyhogy nem volt más választásom mint elengedni. Addig viszont amíg tartott nagyon boldogok voltunk és szokatlanul támogató/szeretetképes partnernak tartom magamat. Kevesebből is csináltak már egyesek párkapcsolatot :P

2021. máj. 10. 15:16
 6/25 anonim ***** válasza:
78%
Sehol es mindenhol. Attol, hogy valaki introvertalt meg siman tud ismerkedni. Attol, hogy valaki beszari, annak mindegy, hogy intro, vagy extrovertalt, eselye sincs. Az introvertaltsag maximum a kapcsolatban fog jelentkezni kihivaskent, nem az ismerkedeskor.
2021. máj. 10. 15:16
 7/25 anonim ***** válasza:
78%

14:55-ös és 15:04-es vagyok

Ha minden úgy igaz, ahogy leírtad magadról, akkor te valójában bárhol sikeresen tudsz ismerkedni. Nincs szükésged a javaslatainkra. (Persze ha a valóság és az énképed nem stimmelnek össze, akkor más a helyzet.)

2021. máj. 10. 15:21
 8/25 anonim ***** válasza:
73%

Az introvertált nem egyenlő az antiszociálissal.

Annak ellenére, hogy introvertált vagyok, életem nagy részében volt egy kis baráti társaságom változó összetétellel, legalább egy-két emberrel jóban voltam mindig. Velük jártam el néha egy-egy programra (mozi, kiállítás, étterem/kávézó vagy csak egy séta, iszogatás). Az évek során bekerültek a társaságba új emberek is, akikkel az egyikünk jóban lett és elhívta magunkkal valahová. Az egyik így megismert sráccal kedveltük egymást, egy, a társasággal közös találkozó után hívott el randizni, azóta vagyunk együtt.

2021. máj. 10. 15:26
 9/25 A kérdező kommentje:

8#

Magyarul anti-szociális vagyok?

Nekem a fogalom édes mindegy,a kérdés lényege az hogy ha online szeretnék ismerkedni milyen felületek a legalkalmasabbak erre (Hova regisztrálnak a legtöbben,hol van a legtöbb aktív felhasználó,a legkevesebb kamu profil stb)

2021. máj. 10. 15:29
 10/25 anonim ***** válasza:
94%

Az antiszociális mást jelent mint amire gondolsz

2021. máj. 10. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!