Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az erősen introvertált emberek hol tudnak sikeresen ismerkedni?
Semmi esélye annak hogy bulikba járkáljak,sose volt rá igényem,nem szeretem az ilyen közegeket és ha még sikerülne is össze szednem valakit valószínüleg olyan lenne aki ennek pont az ellentetje,tehát nem illenénk össze.
Kapcsolatot viszont szeretnék de nem tudom milyen online ismerkedési lehetőségek vannak amelyek effektíve be is vállnak. Milyen online társkeresőt vagy társkeresésre alkalmas felületeket tudnátok ajánlani amelykeről tudjátok hogy nektek vagy másoknak beváltak?
Szexkapcsolat/egyéjszakás kalandok nem vonzanak.
Az introvertáltnak pont az a lényege hogy fél az emberektől. Még egy egyszerű vissza köszönönés is nehezére esik.
Hát még egy hosszabb beszélgetés...
Ismered a viccet?
Hogyan ölj meg egy introvertált embert?
Tegyél egy idegen embert a konyhába és éhen hal
Akkor most mi vagyok,introvertált vagy anti szoc?
Eddig ecseteltem az életmódomat hogy miért tartom magam erősen introvertáltnak,erre #8 azt mondja én nem introvertált vagyok hanem anti szociális most meg #10 az ellenkezőjét,szóval akkor most mi van?
És miért nem válaszolt továbbra sem senki a kérdésemre???
Atyaég.
Introvertált: akinek szüksége van arra, hogy egyedül legyen pár órát minden nap, különben nem tudja feldolgozni azokat a dolgokat, ingereket, amik nap közben érték.
Aszociális: zárkózott, magányos, világtól elfordult.
Antiszociális: intoleráns, agresszív, minden társadalmi normára fittyet hányó, szociopata.
(Az a- és antiszociálisat loptam innen: https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese.. )
Az introvert eredetileg azt jelenti, hogy a (szellemi) energiád mások társaságában lemerül. Ezért van igényed sokszor egyedüllétre, hogy feltöltődj, jól! :)
De ez nem jelenti azt, hogy nem szeretik az introk a társaságot. Nekem is van intro barátom aki társaság párti.
Én is ilyen bolond vagyok, csak "fordítva". Időm nagy részét egyedüllétben töltöm a macskámmal. :P De az én energiaszintemet emeli (felpörget) a társas/szociális érintkezés. Ezért is van, hogy ad-hoc akár én is beszédbe elegyedek tök simán random idegennel. Jól is esik. Nem rezzenek meg ha üzenetet/hívást kapok a felefonon, nagyon szívesen veszem fel! :)
(Amíg volt párkapcsolatom, akkor is így volt, ehhez nincs köze az egyedüllétnek)
Én amúgy is a "legintrobb extro vagyok" 😅 (ENFP here!)
Bocs, ha belepofiztam, de errefelé annyira könnyen dobálóznak ezekkel a szavakkal. :)
"Az introvert{ált} eredetileg azt jelenti, hogy a (szellemi) energiád mások társaságában lemerül. Ezért van igényed sokszor egyedüllétre, hogy feltöltődj," - Igen!
"De ez nem jelenti azt, hogy nem szeretik az introk a társaságot." - Imádom a társaságot, de ez minél kevesebb embert jelent, annál jobb. Kettesben a legjobb, hármasban, négyesben jó, annál több para.
"Ezért is van, hogy ad-hoc akár én is beszédbe elegyedek tök simán random idegennel. Jól is esik." - Bárkivel, bármikor, bármiről vidáman elcsevegek, kábé le sem lehet lőni. :)
Viszont ha akárki meg mer zavarni az "én időmben", akkor ha lenne lőfegyverem, használnám. Rengeteg időt kell gondolkoznom, általában ezt sikerül hangosan magamban beszélve abszolválni.
17: Nekem nincs 'en bloc gondom a nagyobb társasággal sem, de az igazi amikor kevesen vagyunk és mindenki jól érzi magát! Igy jobban egymásra tudunk koncentrálni. 😊
Á, én túl mimóza lennék lőfegyvert használni. 😅
Az idegenekkel való csevegést leszámítva én is ilyen vagyok.
Szükségem van egyedüllétre mert a társaságok leszívnak,szeretek társaságban lenni de csak akkor ha max 4-5 emberből áll és mindegyiket jól ismerem (haver/barát),bár szinte soha nem veszek rész ilyen programokon. Nem okoz gondot idegenekkel szóba állni azomban csevegni velük...az már más tészta. Ha szükségem van mondjuk útmutatásra akkor gond nélkül leszólítok valakit,vagy akár ha elejtette a sapkáját és nem vette észre. De nem fogok leállni beszélgetni csak úgy valakivel akit egyáltalán nem is ismerek. Vannak olyan időszakaim is amikor illik rám a nem rég leírt mondás "éhen halok mert idegen van a konyhában",olyankor egyszerűen ha törik ha szakad kerülöm az embereket.
Antiszociális személyiségzavar:
Pszichopata vagy szociopata
Hmmm. Hát. Nem tudom. Én töltöttem ki nem egy tesztet és azok alapján introvertált vagyok.
Bár ha jobban belegondolok akkor végülis nem azzal van a bajom ha társaságban kell lennem hanem az ha idegenekkel.
Bár a baráti társaság is úgy jó ha minél kevesebben vannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!