Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év feletti introvertált férfiaknak hol és hogyan érdemes ismerkedni ha élőben, személyesen nem igazán megy az ismerkedés?
1-es válaszoló, csak introvertált vagyok.
2-es válaszoló, ha egyáltalán nem érdekelnének semmilyen szempontból az emberek, akkor nyilván nem akarnék párkapcsolatot sem. Csupán arról van szó hogy közösségbe, társaságba nem nagyon érzem jól magamat, emiatt nem járok ilyen helyekre. A párommal viszont szívesen elmennék bárhova és részt vennék bármilyen programban, időtöltésben.
"És úgy mélységében érted az emberi kapcsolatok dinamikáját, meg úgy általában véve az embereket, kérdező? Kiigazodsz az emberi viszonyok közt?"
Ez szép megfogalmazás, de elég tágan lehet értelmezni? Mit takar az hogy mélységében értem-e az emberi kapcsolatokat? Milyen mélységekre gondolsz? Volt korábban több párkapcsolatom is idáig, tény hogy a leghosszabb is csak 9 hónapig tartott, jól elvoltunk de a távolság szétválasztott minket. Így valamilyen szinten értem az emberi kapcsolatok, párkapcsolatok dinamikáját, de hogy a "mélységében" alatt mit értesz azt nem tudom. Igen, nagyjából kiigazodom az emberei kapcsolatok között, bár sok barátom nincsen. Sajnos úgy alakult az életem hogy megszakadtak a baráti kapcsolatok. 30 éves kor felett meg nem olyan könnyű már új barátokat találni, -főleg ha kissé introvertáltabb az ember- mindenkinek úgy megvan a maga baráti, társasági köre.
"31 éves koromban kezdtem ismerkedni, felmentem tinderre, randiztam csajokkal és lett barátnőm. Nem atomfizika."
Köszönöm a tippet, ez biztatóan hangzik, főleg hogy sosem voltam jó fizikából. Nem ismerem a tindert de regisztrálok és megnézem hogy milyen közösségi oldal.
"Akkor hogyhogy élőben nem megy az ismerkedés?"
Interneten keresztül valahogy mindig könnyebben ment az ismerkedés, könnyebben ki tudtam fejezni magamat mint mondjuk élőben, szóban. Persze itt nem arra gondolok hogy hetet-havat összehordok meg lehazudom az égről a csillagokat, fontos számomra az őszinteség csak könnyebb a gondolataimat, érzéseimet átgondoltan megfogalmazva leírni, mint élőben, személyesen szóban kifejezni és elmondani azokat. Az eddig barátnőimet is akikkel megismerkedtem főként interneten keresztül ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!