Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az erősen introvertált emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az erősen introvertált emberek hol tudnak sikeresen ismerkedni?

Figyelt kérdés

Semmi esélye annak hogy bulikba járkáljak,sose volt rá igényem,nem szeretem az ilyen közegeket és ha még sikerülne is össze szednem valakit valószínüleg olyan lenne aki ennek pont az ellentetje,tehát nem illenénk össze.

Kapcsolatot viszont szeretnék de nem tudom milyen online ismerkedési lehetőségek vannak amelyek effektíve be is vállnak. Milyen online társkeresőt vagy társkeresésre alkalmas felületeket tudnátok ajánlani amelykeről tudjátok hogy nektek vagy másoknak beváltak?

Szexkapcsolat/egyéjszakás kalandok nem vonzanak.

2021. máj. 10. 14:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a kérdésedre válaszolva: a Randivonalon elég sokan vannak fent, és viszonylag kevés a kamuprofil, ott esetleg érdemes lehet próbálkozni. Ha rendesen akarod használni, akkor fizetős az oldal, de ez a legtöbb helyen ugyanígy van.
2021. máj. 10. 18:46
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Ilyen válaszokra számítottam.

2021. máj. 10. 18:50
 23/25 anonim ***** válasza:

Akkor még jó baráttal/barátokkal sem mész sehova ill. velük sem találkozol négy fal között?

Exeddel mit csináltatok?

2021. máj. 10. 19:27
 24/25 anonim ***** válasza:
92%
A Tinderen van fent a legtöbb fiatal, viszont már a profilodban tüntesd fel, hogy a négy fal közül nem nagyon mozdultok majd ki, csak hogy ne árulj zsákbamacskát, és menet közben tűnjenek el a lányok.
2021. máj. 10. 19:47
 25/25 A kérdező kommentje:

Nem szoktam el/össze járkálni senkivel,ha igen az különleges eseménynek minősül,mondtam is hogy erre lehetett kb 3-4 példa. Az exem más mert ő jobban igényelte a mászkálást de vele sem szórakozó helyekre vagy társaságokba mentünk hanem csak kettesben várost nézni meg hasonlók. Ezzel nem is volt semmi gondom.

2021. máj. 10. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!