Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnék Budapesten ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Treagu0311 kérdése:

Hogy tudnék Budapesten ismerkedni/esetleg párt találni szorongó introvertált srácként?

Figyelt kérdés
Egy 24 éves odaadó, hatalmas szívvel megáldott, enyhe introvertált személyiségtípussal rendelkező srác vagyok. Bár bizonyos társaságba képes vagyok feloldódni, de ahhoz, egy olyan közeg kell ahol igazából nincs túl nagy hangzavar és fontos számomra, hogy évek óta ismerjem az adott személyeket. Munkámból adódóan sok idegen emberrel vagyok körülvéve, illetve kell kapcsolatot teremtenem, ami bizonyos keretek között enyhe szociális fóbiát is okoz. Igazából azért írtam ki ezt a kérdést, mert szeretnék hasonló gondolkodású, egzisztenciájú nőkkel ismerkedni, főleg Budapesten.

2020. aug. 31. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy ahogy pl Veszprémben, ne töketlenül
2020. aug. 31. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Sehol, lúzerek senkinek sem kellenek.

Növessz tököt. Majd utána.

2020. aug. 31. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
A szoc. fóbia gyógyítható, a szorongás szintúgy. Majd ha ez a projekted kész, térjünk vissza a kérdésre (a te érdekedben).
2020. aug. 31. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
A dilidoki rendelőjének várójában próbálkozz!
2020. aug. 31. 10:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Srácként sehogy. Egyszerűen a nőkre sokkal nagyobb a kereslet, ez nem a te hibád. Egyébként meg ne a gyk-ból indulj ki, itt rengeteg a troll. Benyögik neked, hogy "növessz tököt", meg "lúzer vagy", ezeket nem érdemes figyelembe venni.
2020. szept. 2. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!