Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vác-Pest környéki ismerkedés...

Vác-Pest környéki ismerkedés mennyire esélyes?

Figyelt kérdés

20 éves fiú/férfi/hímnemű vagyok.

Pár éve viszonylag nyitott és beszédes voltam, de történt néhány dolog ami elvette a bizalomtol a kedvem/képességem. 2 éve dolgozom, és 8 hónapja találtam meg azt a munkahelyet ahol előrelépési lehetőségek is vannak, illetve sokat tudok tanulni. Szeretek vezetni, utazni, ami a munkámból adódóan szerencsémre napi szintű. Hobbimból adódóan pedig bringázok (országútival) mert szeretem a sebességet :D Elég szedett-vedett lett a leírás, de a továbbiakat inkább privátban beszéljük, ha beszéljük :)

2020. aug. 2. 08:17
 1/4 anonim válasza:
80% esélyes
2020. aug. 2. 17:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Van az 90 is, ha lány vagy :D
2020. aug. 2. 18:32
 3/4 anonim válasza:

Én le írok neked pár oldalt nézd meg hátha segít remélem igen:

Keresési eredmények

Internetes találatok

A legnagyobb Társkereső Vác környékén Randivonal

www.randivonal.hu › tarskereso › vac

1999-óta ingyenes váci társkereső, ahol a komoly kapcsolatok születnek. ... Nem szeretnék sokáig itt ismerkedni.. Viszont ... Nem gondolkodom összeköltözésben, de hiszem, hogy így is lehet szeretetteljes , szoros párkapcsolatot kialakítani.

Párom.hu társkereső - társkeresés Vácott (Pest megye)

www.parom.hu › tarskereso › vac

350 társkereső tag vár rád Vác és környékéről! ... Vác egy Pest megyei település. ... Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle" Ha van kedved velem ismerkedni, ... akivel kirándulni,utazni,sétálni,kerékpározni,beszélgetni lehet.akit érdeklem én,aki ...

Online chat és társkereső Vác | Ismerkedj nőkkel & férfiakkal ...

badoo.com › ... › Magyarország › Pest megye › Vác

Szeretnék randizni nővel vagy férfival in Vác környékén. Szeretnék. Új barátokat szerezni. Csevegni. Randizni. Szűrő: Férfiak. Nők. Életkor. 18 - 80+. Hol.

Hiányzó: ismerkedni ? ‎| Tartalmaznia kell a következőket: ismerkedni ?

Komoly társkereső Vác környékén - Első Találkozás

www.elsotalalkozas.hu › tarskereso › vac

Találd meg az igazit, Vác társkeresői között, akik komoly kapcsolatot keresnek az Első ... Hello mindenkinek :-) Imádok utazni,barátokkal lenni és ismerkedni.

2020. aug. 4. 06:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkészségedet! :)
2020. aug. 4. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!