Miért nehéz manapság intelligens férfit találni?
Figyelt kérdés
Tudom a kérdés kissé költői. Sajnos eléggé introvertált vagyok, nehezen nyitok mások felé. Egyetemen a korosztályomban éretlenek a srácok. Nálam ismerkedés terén pl. a Tinder teljesen kizárt. Nem hinném, hogy bárki is komoly kapcsolatban gondolkozna miközben jobbra húzogat 20-30 lányt és majd az egyik befutó győz a sok közül. Buliban való ismerkedés is hasonló kategória nálam. Az ismerkedés lehetőségei tehát eléggé minimálisra csökkentek. Ti hol ismerkedtek? 20/L2020. júl. 11. 19:35
1/28 anonim válasza:
Azért nehéz, mert nincs rá igény. A "nők" nagy része kizárólag a külsőségekre ad, az intelligencia másodlagos.
Tehát nincs rá igény.
2020. júl. 11. 19:36
2/28 A kérdező kommentje:
Szerintem (magamból kiindulva) igény lenne, viszont az ilyen férfiak ritkaságszámba mennek. Nagy részük kocka has, üres fej, akikkel 1 értelmes mondatot nem lehet váltani.
2020. júl. 11. 19:40
3/28 anonim válasza:
"magamból kiindulva.." Persze, nyilván erre lenne igényed. A nagy többségnek viszont nem. A "férfiak" nagy része még normálisan írni sem tud, nemhogy kommunikálni. Viszont az edzőterem meg a "forma" az fontos. :D
És hidd el, nagyon sok évnyi társkeresős tapasztalatból mondom, hogy NINCS RÁ IGÉNY.
2020. júl. 11. 19:43
4/28 A kérdező kommentje:
Jó-jó, meggyőztél. Teljesen egyetértek :D
2020. júl. 11. 19:45
5/28 anonim válasza:
Tinder, buli... itt nem lehet értelmes kapcsolatot találni. Én mindig a természetes szituk híve voltam, sportoltam, az ottani társaságban ismertem meg a párom, tartós, 10 éves kapcsolat volt.
2020. júl. 11. 19:50
6/28 anonim válasza:
Meg sajnos a külső a
Fontos mert ha valami nem szimpi kb kuka sajnos az hogy elkezdhetnek beszélgetni megismerni az másodlagos .
2020. júl. 11. 19:51
7/28 anonim válasza:
Én ezt nem egészen értem. Ezek szerint, ha a nők intelligens férfiakra vágynának, azok száma hirtelen megszaporodna a világon?
2020. júl. 11. 19:52
8/28 anonim válasza:
Nincs rá igény? Hát a prolik között nyilván nincs, de megfeledkezel arról, hogy értelmiségi emberek is vannak. Én pl. nem állnék szóba buta férfival, teljesen mindegy, hogy néz ki. Kiábrándítóak és unalmasak.
2020. júl. 11. 19:55
9/28 A kérdező kommentje:
Ha a nők intelligens férfiakra vágynának az számuk nem növekedne, mert ezzel vagy együtt születik valaki vagy nem, viszont talán a férfiak törekednének egy elfogadható színvonalra értelmileg. Nem csak a "csőő jó a segged kő kóla? alpári stílusra
2020. júl. 11. 20:01
10/28 anonim válasza:
Tehát ha jól értem nem az értelmi színvonalról beszélünk, hanem az udvariasságról.
2020. júl. 11. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!