Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nehéz manapság intellige...

Miért nehéz manapság intelligens férfit találni?

Figyelt kérdés
Tudom a kérdés kissé költői. Sajnos eléggé introvertált vagyok, nehezen nyitok mások felé. Egyetemen a korosztályomban éretlenek a srácok. Nálam ismerkedés terén pl. a Tinder teljesen kizárt. Nem hinném, hogy bárki is komoly kapcsolatban gondolkozna miközben jobbra húzogat 20-30 lányt és majd az egyik befutó győz a sok közül. Buliban való ismerkedés is hasonló kategória nálam. Az ismerkedés lehetőségei tehát eléggé minimálisra csökkentek. Ti hol ismerkedtek? 20/L

2020. júl. 11. 19:35
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

Nem feledkeztem el arról, hogy vannak értelmiségi emberek. Viszont sok évnyi társkeresőzés van mögöttem, aminek ez a tapasztalata.

Van egy réteg, akiknek a külső (kép) másodlagos. A nagy többség viszont képeket nézeget és az alapján dönt.

Hiába vannak kint blogok, normális bemutatkozás, érdeklődési kör stb ha éppen nem felelsz meg az aktuális "alfaszépfiú" trendnek.

A KÜLSŐ DÖNT , nyilván van a réteg aki mást is keres. De azt mondom, hogy a kettőt egyben keresi. A nagy többség viszont képeket nézeget... ennyi. Lehet erről vitázni órákig, de inkább nézz körül valami társkeresőn hogy mennek a dolgok. :)

2020. júl. 11. 20:05
 12/28 anonim válasza:
Amiért nagyon nehéz itt értelmes kérdésbe belefutni.
2020. júl. 11. 20:17
 13/28 anonim válasza:
Szerintem most itt több intelligens férfi is felbukkant, és a kérdést feltevő kishölgy el is húzta a csíkot. Azt hiszem itt a válasz.
2020. júl. 11. 20:19
 14/28 anonim válasza:

ma 20:19

:-D

2020. júl. 11. 20:21
 15/28 anonim válasza:

érdekes én ugyanígy vagyok a nőkkel 1 értelmes témát nem tudnak felhozni. csak az anyagiak ,hol dolgozol,jól keresel-e hol laksz,van-e kocsid és ebből kombinálnak és ha nem ütöd meg a szintet akkó cső,

lehet ezé megyünk mi is a kő kóla szintre, me az ösztön azé hajt.

9/9 ha a nők igényelnék az intelligens férfit a természetes szelekció útján többségbe kerülnének.

erre érdekes példa a felegyenesedett járás melyet az egyik teória szerint a nőstény hominidák provokálták ki , nevezetesen azt a hímet részesítették előnyben (vagyis engedték a mókushoz)aki mind a két kezében vagy markában hordta az eleséget a párjának és ez által fel kellett egyenesednie és így etetni tudta a vemhes nőstényt és a majdan megszülető utódot is.

2020. júl. 11. 20:25
 16/28 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de "kérdést feltevő kishölgy" miért is húzta volna el a csíkot? :)
2020. júl. 11. 20:28
 17/28 anonim válasza:

Hát akkor mégsem. :D

Egyébként az intelligens emberek nehéz esetek, így igen nehezen találnak egymásra, vagyis egy lelki társra. Az egyszerűbb embereknek ez könnyen megy. Ők ösztönszerűen tudják mi kell a másiknak, akár csak magukból kiindulva is. Megnézik, hogy a Facebookra hasonló képeket, vagy más dolgokat posztolnak ki, és már kész is a szerelem.

2020. júl. 11. 20:41
 18/28 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.
2020. júl. 11. 20:49
 19/28 anonim válasza:

Hát én nem értem miről beszélsz 😅 nekem mindenhol (mind egyetemen, mind itthon) intelligens haverjaim vannak, es ez az ország 2 vége kb... nem tudom te hova jársz egyetemre, de én az első két hétben megtaláltam a saját társaságomat és ebben vannak fiúk is lányok is, tehát kapcsolat is simán kialakulhat (volt is rá példa). Ráadául egyidős is vagyok veled, szóval erre nem lehet fogni, bár nálunk a társaságot inkább mi, fiúk tartjuk össze szóval ebben lehet különbség.

Igazából én is azt tudom mondani amit valahol az elején leírtak már, hogy járj el mindenhova: sportolni, eseményekre(nem feltétlen bulikra), de én nem vetem el pl a netes társkeresést sem. Ha mondjuk olvasol egy fórumot vagy valamit és megtetszik a stílusa, nyugodtan írj rá, neten általában úgysem azok ismerkednek akiknél konzervatívabbak (ezalatt most a fiúnak kell kezdeményezni dolgot értem)

2020. júl. 11. 21:24
 20/28 anonim válasza:
Nemcsak férfit, de intelligens nőt találni is nehéz
2020. júl. 11. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!