Miért nehéz manapság intelligens férfit találni?
Lehet, hogy te kivétel vagy, kérdező, de a legtöbb lány szájából ez a mondat így hangozna helyesen: “Miért nehéz manapság olyan kifejezetten jóképű férfit találni, aki emellett intelligens is?” Nem ismerlek, lehet, te nem így állsz hozzá, szóval nyugodtan cáfolj rám.
Egyébként én Tinderezem (is), és komoly kapcsolatot keresek - mondjuk ez alapján könnyen vádolható vagyok azzal, hogy nem vagyok intelligens :)
Ha alapból így állsz hozzá hogy ja, nem ismerkedsz itt, itt meg itt, és itt sem meg itt sem, akkor nem is fogsz találni senkit.
A keresés eleve nem úgy működik hogy én csak komolyra, különben meg se ismerkedem vele, hát honnan a pichából tudod hogy kiből lenne komoly? Vagy hogy mennyire intelligens? Akkor menj könyvtárba, keresd az urat aki bársonyköntösben cilinderben ül egy antik bársonykanapén, és miközben eltartott kisujjal szürcsöli a teát, egy csészéből,a háború és békét olvassa eredetiben.
Az intelligencia pedig nemabból áll hogy kinek hány diplomája van, mert a 90%-uk egy kereket nem tud lecserélni az autóján.
Szóval ezzel a hozzáállással egyrészt törődj bele hogy ez neked nem fog menni, másrészt inkább ne keserítsd meg az életünket, maradj egyedül, köszi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!