Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nehéz manapság intellige...

Miért nehéz manapság intelligens férfit találni?

Figyelt kérdés
Tudom a kérdés kissé költői. Sajnos eléggé introvertált vagyok, nehezen nyitok mások felé. Egyetemen a korosztályomban éretlenek a srácok. Nálam ismerkedés terén pl. a Tinder teljesen kizárt. Nem hinném, hogy bárki is komoly kapcsolatban gondolkozna miközben jobbra húzogat 20-30 lányt és majd az egyik befutó győz a sok közül. Buliban való ismerkedés is hasonló kategória nálam. Az ismerkedés lehetőségei tehát eléggé minimálisra csökkentek. Ti hol ismerkedtek? 20/L

2020. júl. 11. 19:35
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Aki nem talál az nem is keres...
2020. júl. 11. 22:06
 22/28 anonim válasza:

Lehet, hogy te kivétel vagy, kérdező, de a legtöbb lány szájából ez a mondat így hangozna helyesen: “Miért nehéz manapság olyan kifejezetten jóképű férfit találni, aki emellett intelligens is?” Nem ismerlek, lehet, te nem így állsz hozzá, szóval nyugodtan cáfolj rám.

Egyébként én Tinderezem (is), és komoly kapcsolatot keresek - mondjuk ez alapján könnyen vádolható vagyok azzal, hogy nem vagyok intelligens :)

2020. júl. 11. 22:10
 23/28 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva, szerintem egyáltalán nem nehéz. Én nem rég diplomáztam, rengeteg inteligensnek mondható srácot ismertem meg. Mondjuk mérnöki szak.
2020. júl. 12. 00:01
 24/28 anonim válasza:

Ha alapból így állsz hozzá hogy ja, nem ismerkedsz itt, itt meg itt, és itt sem meg itt sem, akkor nem is fogsz találni senkit.

A keresés eleve nem úgy működik hogy én csak komolyra, különben meg se ismerkedem vele, hát honnan a pichából tudod hogy kiből lenne komoly? Vagy hogy mennyire intelligens? Akkor menj könyvtárba, keresd az urat aki bársonyköntösben cilinderben ül egy antik bársonykanapén, és miközben eltartott kisujjal szürcsöli a teát, egy csészéből,a háború és békét olvassa eredetiben.

Az intelligencia pedig nemabból áll hogy kinek hány diplomája van, mert a 90%-uk egy kereket nem tud lecserélni az autóján.

Szóval ezzel a hozzáállással egyrészt törődj bele hogy ez neked nem fog menni, másrészt inkább ne keserítsd meg az életünket, maradj egyedül, köszi. :)

2020. júl. 12. 11:39
 25/28 anonim válasza:
Fogalmad nincs az intelligencia alapmércéjéről, és úgy magáról az intelligenciáról sem. Pláne, mert itt teszel fel kérdéseket, meg amilyen a helyesírásod. amúgy is egy elkényeztetett kis liba vagy aki azonnal támad ha valami nem tetszik neki, na ezért vagy, és maradsz is te egyedül. :)
2020. júl. 12. 12:32
 26/28 A kérdező kommentje:
Te aztán ismersz :) azért mert félregépeltem egy szót?Emberek vagyunk, hibázunk. (Téged leszámítva persze) Az egyetemről csak nem dobnak ki miatta.;)
2020. júl. 12. 17:00
 27/28 A kérdező kommentje:
Én itt teszem fel kérdést, te meg Tinderen, egyre megy. Persze, hogy támadok, ha valaki szarkasztikusan, merő rosszindulatból válaszol. Eléggé meg lehetsz keseredve.
2020. júl. 12. 17:04
 28/28 anonim válasza:
#20 Ott a pont
2020. júl. 12. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!