Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltkent merre kéne ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok nagy bulizós fajta, sőt inkább zárkózott kissé. hasonló emberek hol találhatnak párt, neten kívül, ti hol próbálkoztok? 26 éves vagyok.2020. aug. 30. 08:24
2/9 anonim válasza:
Ha nő vagy, akkor bárhol, úgyis kezdeményeznek nálad a férfiak, csak arra ügyelj, hogy ne legyél jégkirálynő! Ha férfi vagy, akkor nincs értelme introvertáltként ismerkedned, minden nő az extrovertált férfiakra bukik.
3/9 anonim válasza:
2: Introvertált nőknél csak akkor kezdeményeznek, ha NAGYON jól néznek ki. Ha nem így van, észre sem veszik őket. A férfiaknak sem kedvenceik ugyanis az introvertált nők. Nemtől függetlenül az introvertált személyiségtípus hátrány a pártalálásban (is). :(
4/9 anonim válasza:
Introvertáltként, vagy szoc. fóbiásként? Nagyon nem mindegy.
5/9 anonim válasza:
#3 Minden nőnél rendszeresen kezdeményeznek, legfeljebb a nő nem veszi férfiszámba őket, mert ahhoz nem néznek ki elég jól.
6/9 anonim válasza:
Introvertált vagyok,az ég világon soha nem kezdeményezett senki.Ez hatalmas baromság.:)
7/9 anonim válasza:
Ha annyira introvertált vagy, hogy még a lakásból sem lépsz ki soha, akkor elhiszem, egyébként kizárt :)
8/9 anonim válasza:
Pedig így van.Sem középiskola,sem egyetem,sem a sarki kávézó,se egy bevásárlás,de még egy rendezvényen sem kezdeményezett senki.
Egy nő,ha introvertált,kb 40%-ban csökkennek az esélyei.:)
9/9 anonim válasza:
Szintén introvertált vagyok, emellett ronda és alacsony, albérletben élek, nincs autóm. Ismerkedünk?
Na látod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!