Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik hozzám hasonlók, tehát sikertelenek a társkeresésben: hogyan dolgozzátok fel, hogyan vészelitek át a mindennapokat?
Én már nagyon belefáradtam. Elegem van. Levegőnek néznek a nők/lányok. Csak néha egy-egy csúnyácska vesz észre. Akihez meg nekem nincs kedvem. De azok is találnak párt ha nem engem hát mást.
11 éve próbálkozom és folyton csak az elutasítás. Volt egy két randi, de miután beszélgettünk egy kicsit közölték semmi nem lesz. De ezzel ki is merült az egész. Volt két lány aki nagyon tetszett, de mind a kettő semmibe nézett. De emelet számtalan próbálkozásom volt.
Talán ti is észrevettétek, hogy a hűség, kedvesség és egyéb iylen avíttá minősített értékek már nem számítanak. Csak hogy party arc legyen, népszerű legyen, ki legyen gyúrva. A lányok felszínesek lettek, és át lett mosva az agyuk (szerintem a sok szemét-szappanopera által. pl szex és New York, Hanna Montana stb)
Én már nem is kezdeményezek mert belefáradtam ebbe az egészbe. A kicsinyes játszmáikba, hogy nem lehet nekik megfelelni mert nekik alanyi jogon jár valami latin macho, egy átlagos hűséges szerető pasi/csávó/ hapsi/ ember már nem jó.
Én egész jól elengedtem így 42 évesen. Mondjuk 1-2 évig dolgoznom kellett érte (szándékosan elkerülöm őket, BKV-n nem állok szép nők mellett meg, nem nézek soha rájuk...). Az is kellett, hogy pár elutasítás után, amit szép nőktől kaptam gondoltam kipróbálom, mire megyek, ha rondáknál próbálkozom. Maradjunk annyiban a különbség szignifikáns volt. Az eredmény kb. 10-ből 0 szép nő viszont 4-ből 4 ronda nő simán meglehetett volna, ha én nem lépek vissza. 2 ezek közül simán hülyét tudott csinálni magából a kedvemért, mi több az egyik (40 éves dagadt elvált 2 gyerekes nő) meg egyenest hagyta, hogy szétalázzam nagyon sokáig (erre mondjuk így utólag nem vagyok büszke, nagyon nem).
Abban ugye megegyezhetünk, hogy se nem lett szebb, nem lett jobb humorom, nem lettem intelligensebb, nem lett jobb a "beállásom/kémiám" stb. amikor a rondáknál próbálkoztam mégis 100% lett volna a találati arány...
Na, itt engedtem el az egészet és ennyit a nők által mantrázott kiállás/kémia/fellépés baromságról...
"Elég megnézned bármilyen erőszakról szóló statisztikát, a férfiak fogják vezetni."
Mintha ez most valami váratlan infó lenne
Namost egy nő, aki eredendően gyengébb testfelépítésű mint egy férfi, furcsa volna ha erőszakoskodna a férfiakkal.
Szóval elég természetes dolog hogy így van, akár a férfi nemi hormonokat is felhozhatom oknak.
Jól tetten érhető itt is egy olyasféle férfigyűlőlet, aminek a fordítottjával vádolod a kérdezőt
"szerinted ha utalna a férfiakat lenne pasija aki irta hogy van is neki?"
Írtam már: pont a legnagyobb nő- és férfigyűlölőknek szokott lenni párja. Úgyhogy igen
"Talán ti is észrevettétek, hogy a hűség, kedvesség és egyéb iylen avíttá minősített értékek már nem számítanak."
Számítanak. Csak nem kell elalélni attól, hogy valaki ilyen, hanem átment alapelvárásba. Manapság divat a szerelem. Nemcsak az, hogy "Józsi itt van a közelben, mindjárt vénlány leszek, na házasodjunk, a szüleim se szeretik egymást".
Aki ilyeneket ír, az mit szív:
"a személyiségem megfogja az embereket. És ezért teszek minden nap" ezt az egyik válaszoló írta ide be, na most ha valakinek van egy személyisége, akkor hogy tesz azért, hogy megfogja az embereket?
Nem kell túlragozni.
Nem jól nézel ki ennyi.
Ha full gazdag leszel akkor esetleg találhatsz szép fiatal nőket akik a luxusért cserébe engedik, hogy megb**zd őket és mutogasd magad velük.
Ha nem akkor elképzelhető, hogy hátralevő életedet egyedül éled le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!