Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, akik hozzám hasonlók, tehát sikertelenek a társkeresésben: hogyan dolgozzátok fel, hogyan vészelitek át a mindennapokat?
Én már nagyon belefáradtam. Elegem van. Levegőnek néznek a nők/lányok. Csak néha egy-egy csúnyácska vesz észre. Akihez meg nekem nincs kedvem. De azok is találnak párt ha nem engem hát mást.
11 éve próbálkozom és folyton csak az elutasítás. Volt egy két randi, de miután beszélgettünk egy kicsit közölték semmi nem lesz. De ezzel ki is merült az egész. Volt két lány aki nagyon tetszett, de mind a kettő semmibe nézett. De emelet számtalan próbálkozásom volt.
Talán ti is észrevettétek, hogy a hűség, kedvesség és egyéb iylen avíttá minősített értékek már nem számítanak. Csak hogy party arc legyen, népszerű legyen, ki legyen gyúrva. A lányok felszínesek lettek, és át lett mosva az agyuk (szerintem a sok szemét-szappanopera által. pl szex és New York, Hanna Montana stb)
Én már nem is kezdeményezek mert belefáradtam ebbe az egészbe. A kicsinyes játszmáikba, hogy nem lehet nekik megfelelni mert nekik alanyi jogon jár valami latin macho, egy átlagos hűséges szerető pasi/csávó/ hapsi/ ember már nem jó.
Aranykanállal a szádban születtél és panaszkodsz?
Képzeld magad annak a helyében aki összegürcölt egy lakást. Összejött egy nővel csinált neki egy gyereket. A nő félrebaxott. A lakásból nem volt hajlandó elmenni. A kedves bírónő pedig valami lakhatási jogra hivatkoza kibaxta a saját lakásából a tulajdonosát. Mellékbüntetésként pedig tartásdíj fizetésére kötelezte.
Add fel, ez egy olyan dolog amin semmi értelme görcsölni. Van az a mondás hogy akarni a WC-n kell hinni pedig a templomban.
Vannak barátaim akik lerázni se tudják magukról a csajokat, és én már félek elhívni a csajt akivel épp ismerkedem a társaságukba, mert előfordult, hogy hiába jöttem be a csajnak ott hirtelen már nem voltam olyan érdekes neki, mert ott voltak a barátaim, akik született csajozógépek. Persze hallgathattam hogy mennyire nagyképűek, de láttam a csajon hogy ez tetszik neki. Érdekes módon én is akkor kellettem volna a csajnak, amikor megmondtam hogy semmit sem szeretnék tőle, hagyjon békén. Jól jegyezd meg hogy mindig az kell a nőknek ami elérhetetlen, de általában véve az embereknek is. Ha te kitárulkozol és unalmas vagy nekik akkor le se fognak sz*rni.
Imádom, amikor valaki csodálkozik, hogy sikertelen, amiért csak az emberi minimumot hozza. Kérdező, a kedvesség, a hűség a minimum. Ha úgy tetszik, a beugró. Önmagukban ezek még egy barátsághoz is kevesek. Ezek csak arra elegek, hogy normális emberként tekintsek rád, de remélem nem lep meg, hogy ezek egy kapcsolathoz édeskevesek. Ezek nem okoznak szimpátiát és vonzalmat. Ezek nem okoznak kellemes együttlétet. Ezekre nem lehet építeni.
Ha belegondolok, hogy miért szeretem a barátomat, az hogy kedves és hűség nem jut eszembe, mert az alapvető. Nem, a kreativitása, a művésziessége, a kalandvágya, a humora, a romantikussága miatt szeretem. Amiért vannak közös programjaink, amiért új kalandokat ketten átélni, amiért közösen tudjuk tervezni a jövőt. Élni sem azért szeretek, mert ihatok vizet...
A Hannah Montana-t elsősorban kiskamaszok nézik. Tudom, mert én is legfeljebb tizenhárom éves koromig néztem, bár beismerem, sok mindenre nem emlékszem. Ott például mi volt toxikus? Mondj kérlek egy példát, látom te jobban tudod. A Szex és New York valóban egy káros magatartást mutat és biztos hatott másokra, de semmivel se rosszabb, mint az, ahogy Barney Stinston a nőkkel bánik vagy Chuck Bass teljes karaktere, akik elsősorban a férfiaknak szólnak. Ha nem válogatja az ember, hogy mit néz és nem hagyja magát manipulálni, akkor bárhol érheti káros befolyás, függetlenül az ember nemétől.
Minden rossz dolog, amit a nőkben látsz, ugyanúgy megvan a férfiakban, talán még nagyobb mennyiségben is. Személyes tapasztalatom, hogy sok férfi elsőre nem fogadja el a nemet, és elkezd zaklatni, ami miatt nem egyszer kellett a rendőrséghez fordulnom. Elég megnézned bármilyen erőszakról szóló statisztikát, a férfiak fogják vezetni. Nyilván nem minden férfi ilyen, ahogy nem minden nő sem olyan, mint amilyennek leírtad.
Viszont nem szeretnélek meggyőzni semmiről. Ha így érzed, szíved joga, hidd el, mi megleszünk nélküled is. Csak annyit kérek, hogy a nő utálatodat és lenézésedet, vagy éppen irigységedet tarts meg magadnak. Írj naplót. Nem kell az internetet tovább szennyezni.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!