Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya nők, ti hogy dolgozzáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya nők, ti hogy dolgozzátok fel, hogy nem kelletek a férfiaknak?

Figyelt kérdés
Mikor jöttetek rá, hogy csúnyának számítotok?
2022. máj. 14. 20:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
2%

Pedig én még akár pénzben is mernék veled fogadni, hogy ha pl. Tinderre regisztrálnál és ténylegesen hajlandó lennél a te szinteden levő férfiakkal leállni, akkor elég gyorsan tele lenne a naptárad randikkal...

Azt vedd figyelembe, hogy ha te ronda vagy, akkor a te szinted a ronda férfi. Legtöbbje tudja magáról, hogy ronda és ezért közel esélytelen a párkeresés (erre ugye online még rá is tesznek a nők egy lapáttal, ahol legtöbb totál meghülyül és azt hiszi neki ott jobb jár) emiatt egy ronda férfi élőben már meg se próbálja nagyon egy idegennel. Én élőben még nőkre se merek nézni, nem hogy próbálkozni náluk. Online egy jó platform lenne az ilyeneknek mint én, csak nők jól elrontják...

2022. máj. 14. 21:49
 12/36 anonim ***** válasza:
87%

Nem valami fancy budapesti belvárosi pubban dolgoztam, hanem egy lepusztult falusi kocsmában. Szerintem az idős tulaj házaspárt a legkevésbé sem érdekelte, hogy nézek ki.

Életemben több évet jártam szakemberhez, mint amennyit nem, de köszi a javaslatot. Valahogy fel kellett dolgoznom az iskolai (és iskán kívüli) bullyingot.

Szóval szerinted nálam valami nem okés, mert eltérőek a tapasztalataim, mint neked férfiként? Nálad ezek szerint valami ugyanúgy nem okés, és ugyanúgy sérti az önérzetedet a "valóság", vagyis pontosabban valamiért nem tudod feldolgozni, hogy a saját valóságodon kívül létezik más is. Attól, hogy a saját tapasztalataiddal érvelsz (vagyis hogy te láttad, hogy az igénytelen 100 kilós lányoknál is próbálkoznak), attól nekem még ugyanúgy mások lesznek a tapasztalataim, (nálam ugyanúgy nem próbálkoztak, és ugyanúgy kaptam az ívet, hogy ocsmány vagyok), ezekből tudok kiindulni és következtetéseket levonni, nem az alapján, hogy te mit írsz egy anonim fórumon.

2022. máj. 14. 21:58
 13/36 anonim ***** válasza:
80%

Én tökéletesen ugyanebben a cipőben járok mint te.

Minden szót a számból veszel ki. :)

2022. máj. 14. 22:02
 14/36 anonim ***** válasza:
0%

#12: Nem érted, ugye?

Adott egy téma. Érintett vagy benne, elég mélyen. Elfogult. Azt látod, amit látni akarsz. Kicsit olyan a sztori, mintha egy hétköznapi ember bedőlne egy piramisjátéknak és bukna, majd megpróbálná elmagyarázni a elon musknak, hogy a kapitalizmusban bizony ő sem fog meggazdagodni.

Te azt állítod, hogy inceles városi legenda, hogy a dagi, ronda csajokra is van jelentkező. Neked ez kényelmes.

Én nem vagyok incel, az égvilágon semmi érdekem nem származik arról, hogy ilyen létezik vagy sem. Nem vagyok érintett, de láttam, hogy ez nem kitalált dolog.

Te jártál szakemberhez, ergó, azért te is érzed, hogy a probléma nálad van.

Én nem jártam szakemberhez és kapcsolatban élek.

Te tinikori traumával jössz.

Nekem ilyenem nincs.

Érzed, hogy miért reálisabb az én válaszom? Te inkább kifogásokat keresel, miközben te is érzed, hogy nálad van a probléma. Ha nem így lenne, nem jártál volna szakembernél. Nem baj ez, jól tetted, de próbálj valami kiutat még keresni.

2022. máj. 14. 22:04
 15/36 anonim ***** válasza:
12%

"Kíváncsi lennék, hány másodperc alatt tiltanak le képcsere után ezek a látatlanban lelkesen érdeklődő pasik."

Hát egészen ismerős a helyzet

Én hajlamos is vagyok elfogadni ezen csajok tapasztalatait, mert azért a férfiak is válogatnak valamennyire, főleg online a komolyodó résznél.

Azért én is látom a komplett képet, és ugyan egy nőnek sokkal könnyebb a helyzete mint egy hasonló férfinak, de egy igazán ronda nőnek sem könnyű.

Én is akkor kaptam itt elutasítast sokszor amikor képcsere történt, szóval elég életszerű a történet.

Aki nagyon ronda és vannak minimális igényei, az eléggé megszívta a társkeresést.

Durva esetben még nőként is.

2022. máj. 14. 22:05
 16/36 anonim ***** válasza:
7%

Online nőknek sokszor még kép nélkül is írnak. Én elég biztos vagyok benne, hogy csupán arról van szó 12-es (és ezek szerint 13-as) esetén is, hogy jobbat akarnak a saját szintjüknél különben már rég lenne valakijük, akár több is.

2022. máj. 14. 22:11
 17/36 anonim ***** válasza:
7%
#16: Így van, erről van szó. Elég egyértelmű a története alapján. A saját traumája akadályozza, nem a külseje a dolgokban.
2022. máj. 14. 22:13
 18/36 anonim ***** válasza:
97%
#14, nincs energiám erre megint pontról pontra válaszolni, és nem vonom kétségbe a tapasztalataidat, miszerint a (szerinted) ronda kövér nőknél is próbálkoznak. Valószínűleg én rondább vagyok az általad említett nőknél, azért eltérőek a tapasztalataim. Ritka az ilyen, aláírom, az én ismerőseim között sincsenek tömegével. Azért van olyan 25 éves szűz barátnőm, aki nem kövér és annyira nem is csúnya, mint én, de még nála sem próbálkozott soha senki egy creepyn arabon kívül, aki nudest kunyerált az összes nőneműtől, akit megismert.
2022. máj. 14. 22:24
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

#16, és ha kép nélkül írnak a nőknek, akkor az azt jelenti, hogy bármilyen nő jó nekik? Nem azt, hogy reménykednek, hogy jól néz ki a nő, és azért írnak rá, hátha?

Régebben beszélgettem egy sráccal teljesen barátilag, nem tudta, hogy nézek ki. Az ismerőse szólt neki, hogy ronda vagyok és hanyagoljon. Hanyagolt, még kép sem kellett, hogy bizonyítsam :D

2022. máj. 14. 22:27
 20/36 anonim ***** válasza:
0%
#18: Fél perc alatt igazolhatod az állításaid: Egyszerűen mutatnod kell egy képet. Ez az, ami sosem fog megtörténni, ugye?
2022. máj. 14. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!