Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőgyűlölők minek akarnak nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyűlölők minek akarnak nőt?

Figyelt kérdés
Férfiként sem tudom ezt megérteni

2022. máj. 11. 07:47
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
31%
Ebből lenne mit tanulnod és akkor talán visszavennél az arcodból.
2022. máj. 13. 12:58
 42/51 anonim ***** válasza:
73%

41:

Miből lenne tanulnom? Hogy ha elfogynak az érveid, akkor személyeskedsz?

Jó, akkor én is személyeskedni fogok, visszavett arccal. 🙃

2022. máj. 13. 13:08
 43/51 anonim ***** válasza:
73%
Mintha eddig nem azt csináltad volna. Alapvető emberi tisztelettel is vitába szállhattál volna. Ha nem játszanál gondozót és kezelnéd fogyatékosnak, aki nem ért egyet veled, akkor talán nem lennél ennyire unszimpatikus. De gondolom, az a cél.
2022. máj. 13. 13:23
 44/51 anonim ***** válasza:
100%

41: Revideálok!

Nem szeretnék személyeskedni, de visszavett arccal:

Uram!

Bátorkodnék élni azzal a lehetőséggel, hogy helyesbíteném a téves állítását, miszerint az Önt ért kudarcok azokkal a nőszemélyekkel akikkel találkozgatott kapcsolatlétesítési célból és később Önnek sajnálatos módon lelki fájdalmat okoztak a pálfordulásukkal, (levegővétel) hiba lenne azt a következtetést levonni, hogy a földön lévő összes többi nőszemély is ily módon cselekedne a jövőben Önnel.

Elnézést ha a lelkébe tiportam esetlegesen ezzel az aprócska kis korrekcióval! Nem állt szándékomban komolyabban megsérteni Önt!

Maradok tisztelettel,

Aki vagyok. :)

2022. máj. 13. 13:23
 45/51 anonim ***** válasza:
73%
Ez egész humoros lett.
2022. máj. 13. 13:24
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

#38: Igen, azokra értettem, mivel a többiekre nem tudom érteni, mert ők olyanok, mintha nem léteznének. Boncolgathatom, hogy miért nem vonzódnak hozzám, de attól még nem fognak vonzódni, maximum taszítom őket azzal, hogy választ akarok kicsikarni belőlük, hogy "Te, figyelj, ahogy az exeidet elnézem én is beleillhetnék a képbe, de valamiért mégsem látom rajtad, hogy vonzódnál hozzám, pedig van egy csomó olyan tulajdonságom, amit felhoztál, hogy mennyire vágynál rá."

A többes számot pedig arra értem, aki hasonló cipőben jár hozzám. Akár 1-2 személyesen ismert haverom, akiknél szintúgy ugyanezt látom.

#44: Ne vedd már el a statisztikusok munkáját, akik ennél sokkal elborultabb mintavételek alapján végzett kutatásokból élnek.

A gyógyszerkutatásokról mi a véleményed, ahol 3000 önkéntes bevonásával alkotnak valamit, majd az ebből írt összegzést rávetítik az egész társadalomra?

2022. máj. 13. 14:43
 47/51 anonim ***** válasza:
70%

46: Egyezzünk meg abban, hogy ha randizol 3000 nővel és elutasít, akkor már ésszerű lehet(ne*) ez az érvelés.

*El kell sajnos keserítselek... Nem lesz akkor sem.

Gyógyszert összehasonlítani egy élő emberrel/emberek között lezajlott bonyolult szociális keringőivel, nettó butaság. Annyi emberi/érzelmi tényező játszik szerepet a dologban és a végtelen (jó véges, mert X számú ember él ugye a földön) személyiségkombináció létezik, hogy nem fair összehasonlítani a kettőt. Amúgy azt tudtad, hogy a gyógyszert amit beszedsz azon van egy útmutató tájékoztató, amiben kisbötükkel le van írva, hogy 1:X százalékban meghalsz, 1:Y százalékban panaszkodó incel leszel, 1:Z százalékban még van reményed, hogy nem lesz két fejed, stb. :)

tl;dr: almát a körtéhez. ;)

tl;dr 2: Amennyi ember van/él/létezik eme földön annyiféle személyiség van kb... (tudom, most egyszerűsítek, mert vannak közöttünk súlyosan sérült emberek is, akik vegetálnak egy szinten) Ezeknek a kombinációja baromi nagy. Míg megfordítva a gyógyszert az emberek baromi nagy halmazára hat gyakorlatilag ugyanúgy. (tudod, útmutató) Annyira marginális a differencia azaz (inverzben) marginálisa egy emberi személyiséghez képest, hogy az elenyésző.

Francba, hosszú lett a téeldéer. :(

Vonzódás: Ott is baromi sok tényező játszik szerepet, nettó nem lehet leegyszerűsíteni csak arra, hogy Te mondjuk 6-os szinten vagy handsome, a kiszemelt csajnak meg hatosak voltak az exei, akkor miért? most miért? :)

(Igen, lehet azok a tulajdonságok amik számodra vonzónak tűnnek, az sajnos a csajnak nem. :( )

2022. máj. 13. 14:56
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
#47: 3000 randi pont a vonzóság hiánya miatt nem jön össze, de mondjuk 30 000 vagy 300 000 jobbra húzásból lévő match/visszaírás/kialakult beszélgetés és végül randi aránya és annak eredménye megfelel?
2022. máj. 13. 16:02
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Sajna pont a randi lenne a lényeg, mivel a virtuális csevegés nem ekvivalens egy személyes találkozóval, remélem ezt te is belátod. Ott domborodnának ki igazán azok a (bonyolult) tényezők amikről előzőleg beszéltem. Bár egy internetes csevegés közelebb van a gyógyszeres példádhoz, feltételezve azt, hogy a gyógyszernek még mindég kevesebb mintavételi eleme van. ^^

De még mindég összeegyezhetetlen egy gyógyszerkísérlet egy emberi interakcióval...

meg már tényleg nem akarok genyó lenni, de 3000 ember vizsgálata beleeshet a szelekciós torzítás hibájába is. Ezért is van, hogy ha jól tudom egy gyógyinál nem csak egy csoporton/fázisban tesztelnek, de lehet ezt nem jól tudom... :(

2022. máj. 13. 16:19
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

40#

Há, mintha te nem szoktad volna ezt a "hibát" használni

Persze én is ellened, csak engem ez nem zavar, itt nincsenek szabályok

Csak azért illik némi megalapozottság még egy jóízű személyeskedésnél is

2022. máj. 13. 23:06
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!