Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőgyűlölők minek akarnak nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyűlölők minek akarnak nőt?

Figyelt kérdés
Férfiként sem tudom ezt megérteni

2022. máj. 11. 07:47
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
20%
*nyelvtani hibák, bocsi.
2022. máj. 13. 11:16
 32/51 anonim ***** válasza:
15%

Máskülönben nem lenne gáz, de így nem túl hiteles ez a fellengzős, egoista, kioktató stílus, hogy le sem tudtad írni helyesen.

Szájbarágás nélkül is megértem, köszönöm, csak éppen nincs igazad. Attól, hogy elmondják neked, hogy van rendes c***ny is, még statisztikailag kimutatható lesz, hogy a létszámuk negatívan korrelál a bűnözéssel. Pár kivétel ezen nem változtat.

2022. máj. 13. 12:05
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

32: Látom szépen belekapaszkodtál az etnikai részbe. 🙄 (Válaszodban nem csalódtam, ezt vártam amúgy, de ez most másodlagos! 😂)

Na akkor legközelebb inkább kijavítom neked az eredeti szövegedet egyből, csak gondoltam még futok pár karikát a ház körül. :)

Íme a helyes:

Miután megismertem a valódi arcukat akikkel randiztam, így már nem. De sajnos többször hagytam magam megvezetni. Azt mondtam magamnak: Nem szabad előítéletesnek lenni, ő majd biztos más lesz.

Hát nem. Azokkal akikkel találkoztam, ilyen téren egyformán viselkedtek velem.

NAGYON SZÍVESEN! 🙃

2022. máj. 13. 12:17
 34/51 anonim ***** válasza:
100%

Bakker kihagytam az elsőt!

Helyesen:

Nem azért gyűlölöm azokat a nőket akikkel találkoztam, mert nem szeretnek/szerettek, hanem mert elhitették velem, hogy szeretnek, aztán összetörték a szívemet.

:)))

2022. máj. 13. 12:20
 35/51 anonim ***** válasza:
18%
Én sem csalódtam a stílusban.
2022. máj. 13. 12:21
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
35: De azért remélem átment a lényeg ;)
2022. máj. 13. 12:23
 37/51 anonim ***** válasza:
36%

"Tehát ha volt 3 olyan fehér szomszédom aki zajos volt, akkor mostantól hívhatom az összes létező többi fehér szomszédot zajos 'csögnek?"

Ez azért félremagyarázás, mert szomszédból az embernek ennél jóval több van még ha egész életében nem költözött is.

De mikor férfiként csak azok a nők jöhetnek szóba, akik érdeklődést mutatnak feléd - hiszen akit te nem érdekelsz, az értelemszerűen nem játszik, nincs benne a merítésbe, csakis azok, akiknél lenne esélyed - és azoknak egy elég nagy százaléka teszi ezt, sőt, akár a 100%-a tekintve hogy most is szingliként teszel ilyen állításokat, akkor az úgy kicsit más.

Igazából én pont emiatt jutottam arra a következtetésre, hogy ezek a nők sem vonzódnak hozzánk, csak megjátsszák a vonzalmat valami miatt. Ennek sok oka lehet.

- Lehet, hogy ők is sokat csalódtak és most olyannal akarnak hideg fejjel gyakorolni, akihez nem vonzódnak igazán.

- Az is lehet, hogy megfogadták a régi öregek tanácsát, hogy racionális szempontok szerint mérlegeljenek, mert úgyis elmúlik a szerelem a szexet meg túl lehet élni.

- Lehet, hogy annyira mélyponton vannak érzelmileg, hogy úgy gondolják nekik ez a szintjük és egészen addig hisznek is benne, amíg nem próbálkozik be náluk újra egy szépfiú, akkor elbizonytalanodnak.

- Lehet, hogy az exet akarják felejteni és arra bármilyen selejt megteszi.

- Az is lehet, hogy maguk sem tudják mit akarnak, de megnézték az Igenembert és bármiből bármi lehet, mi van ha épp egy jó munkahely jön össze az egyébként egyáltalán nem vonzó, de emberileg szimpatikus srác által? Vagy valamelyik haverjával fog összejönni általa, akit amúgy sosem ismert volna meg, mert nem társkeresőzik a neten? A nők is csinálnak ám ilyesmit, sőt, mivel nekik a legtöbb randi még pénzbe sem kerül még gyakrabban, mint a férfiak.

Az is érdekes kérdés, hogy számos megfigyelés támasztja alá, hogy bizonyos férfiak felé túlnyomórészt túlsúlyosak és gyerekes anyukák mutatnak érdeklődést.

Most akkor vagy genetikailag, hormonálisan változik meg ezekben a nőkben valami, ami miatt hirtelen vonzóak lesznek azok a férfiak, akiket bottal sem piszkáltak volna még 10-15 éve, amikor még vékonyak és gyerektelenek voltak.

Vagy valami racionális hátsó szándék van a háttérben, ahol a nő eleve frusztrált amiatt, mert lejjebb kell adni az igényt, hát még akkor milyen lesz, ha ez a férfi sem teljesíti a vele szemben támasztott elvárásokat.

És kész is a bántalmazó kapcsolat, ahol fordítva van a felállás, a férfi a lábtörlő, a nő pedig a magát áldozatnak gondoló agresszor. Csak nála nem nyíltan, fizikailag nyilvánul meg, hanem folyamatos manipulációban, passzív-agresszív technikában, érzelmi zsarolásokban, hisztikben, a férfi pedig két döntési lehetőség között őrlődik. Enged a folyamatos, akár váltogatott technikájú stratégiáknak, ezzel egyre inkább lábtörlő papucs lesz és még maga a nő se fogja már tisztelni őt egy idő után, vagy kockáztat és nemet merészel mondani (ezt a kapcsolat elején a legegyszerűbb, minél később teszi ezt, annál feltűnőbb, hogy dicsak hogy kinyílt a csipája - ez utóbbit háztartásbeli nők is megtapasztalhatták, hogy mennyivel rosszabb volt, mikor évekkel később keltek ki, hogy ők ezt már tovább nem csinálják), ezt pedig elméletben könnyű kívülállóként mondani, de az illető férfi érzi, hogy mennyire érezte rosszul magát egyedülállóként és azóta ő sem lett sem fiatalabb sem jóképűbb, hogy most tolonganának előtte a nők, így inkább benyeli.

És ezek a sorozatos benyelések viszik el oda az embert, hogy később már önmaga mond le a saját identitásáról a béke kedvéért.

És két ember kapcsolata minden esetben kíván némi kompromisszumot, csak nem mindegy, hogy mennyit és nem mindegy, hogy miben. És nem kell ahhoz patikamérleg, hogy ránézésre is lássuk, hogy ki a bántalmazó és ki a bántalmazott egy kapcsolatban.

2022. máj. 13. 12:30
 38/51 anonim ***** válasza:
70%

37: "Igazából én pont emiatt jutottam arra a következtetésre, hogy ezek a nők sem vonzódnak hozzánk, csak megjátsszák a vonzalmat valami miatt. "

Kik azok az "ezek a nők"? Arra érted akikkel randiztál/randiztatok*?

"hozzánk*", na várj, most te az ikertesóddal* randizol és váltogatjátok egymást? :Đ

>:}

2022. máj. 13. 12:34
 39/51 anonim ***** válasza:
18%
Exem rokonságában volt egy tanárnő, aki értelmi fogyatékos gyerekekkel foglalkozott és annyira beleélte magát, hogy már a munkahelyén kívül is úgy viselkedett mindenkivel, mintha egy lenne a diákjai közül. Rá emlékeztetsz.
2022. máj. 13. 12:45
 40/51 anonim ***** válasza:
73%

39: [link]

:(

2022. máj. 13. 12:46
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!