Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyűlölők minek akarnak nőt?
Most nézem!
Megszólított a nőcsábászok gyöngye
Figyi ha majd téged kérdezlek akkor dumcsizhatunk, de előtte jó volna ha tisztáznád magadat a belinkelt kérdésben. Nekem veled ellentétben gerincem van, így a magam részéről ezt nem gondoltam komolyan. Csakhát ott van a példád, és nem véletlenül csinálod ezt itt nap mint nap, szóval te vagy az utolsó aki vádolhat engem bármivel is.
Pistikém: Nem tudom, hogy válaszoljak, hogy meg ne sértsem a kis duli-fuli egodat, hogy aztán még ne vágj vissza görcsösen valami olyat ami totálisan távol áll az igazságtól... :)
Segítek, mert látom a sok hozzám intézett válaszodban (nem csak ott, korábban is)nem akart feltűnni (megértem, ha autista vagy, mert amit lejátszol soxor az excel tábláiddal meg a többletes nonszenszeiddel, az már sajnálatra méltó) hogy számomra nincsenek sem oldalak, sem "átállok" baromságok (:DDD)...Nem szeretem az ilyen 1-2 bites, feketén-fehéren szemlélős dolgokat. :)
Amúgy a bevonzás törvényében látok realitást! Biztos, hogy ezzel a fröcsögős, hisztizős, autista módon hülye dolgokon pörgős személyiséggel is lehet párt találni amit itt prezentálsz, csak picit nehezebb. ^^
Tessék fejlődni!
Písz! :)
12#
Szerintem mi ketten tulajdonképpen pont ugyanarról beszélünk
Nézd felőlem nyugodtan nevezheted "bevonzásnak" is azt hogy csajozási szándékkal a gyűlölködő nők oldalán jópofizol itt.
Nekem édesmindegy minek nevezed, én csak arra voltam kíváncsi az idézett kérdésben hogy ezt mégis miféle eredményességgel teszed.
A szánalom ugyanis csak az lenne ha te ezt 0 valós eredménnyel tolnád itt, mindössze a pina reményében mész le kutyába
13: Pisti!
Még mindég nem érted meg, hogy számomra azok a kifejezések, hogy "oldalán", meg "gyűlölködő nők" meg az ilyen polarizált idiótaságok semmit sem jelentenek. Nem állok senki "oldalán" sem. Meg miért is megyek le kutyába? Aztaaaa, nem is tudtam***! :)
Szerinted nekem az a célom, hogy azzal a háttérrel amit már párszor leírtam itt, plusz átlag alatti arccal, meg az itteni soxor bolondos hozzászólásaimmal, meg nem éppen toppon lévő testtömeg mutatókkal majd ezek reményében "becsajozok"??? Jajj annyira cuki vagy, de nem. :))))
Az a fejedben meg sem fordult, hogy egyéni, önálló véleményem olykor esetleg metszheti mások véleményhalmazát?
Amennyiben továbbiakban szeretnéd folytatni a diskurzust, akkor keress meg nyugodtan privátban, de ne offoljuk szerintem a topikot. :)
*** Az összes gyűlölködő NŐNEK (bárkik is vagytok :D), itt az oldalon!
Most már megtudtam kedves fórumtársunktól, hogy én a TI nemi szervetekre hajtok!!! Még mondjuk nekem is új, de majd hozzászokom! :DDD
(juj, ne.... 🤦♂️)
"Az a fejedben meg sem fordult, hogy egyéni, önálló véleményem olykor esetleg metszheti mások véleményhalmazát?"
Természetesen ez kizárt, de azért mondjad csak. Mást úgysem tudsz felhozni, hiszen egészen egyértelmű hogy mire megy ki a játék, főleg az alapján amiket magadról írtál.
Hiszen te mint lefestetted úgymond megtaláltad önmagadat, na ez csakis így képzelhető el, rugalmasan de gerinc nélkül
Más értelme a történetednek ugyanis nincs
15
De miért lenne kizárt? Nekem is olykor olyan véleményeim vannak (leginkább gyerekneveléssel kapcsolatos) amelyekkel általában az emberek 90%-a (férfiak és nők) nem igazán ért egyet. És nincs ezekkel hátsó szándékom, nem akarok ezekkel meggyőzni senkit, csak van véleményem. Nem minden olyan fekete-fehér, ahogyan elképzeled. :)
16#
Mert a gyermeknevelés témában esetleg nem mész szembe a magadfajtával
Ő pedig az a fajta ember akit pont ekéznek azok akik mellett érvelgetni szokott, na ezért
16: Én kértem elnézést tényleg, mert az a baj, hogy én is hibás vagyok egyébként a dologban. Nem szabad egy autista embernek ellent mondani, mert akkor repetitive módon hajtogatja tovább a saját kis buborékjából az ő általa felállított "tényeket". A férfitöbblet, hogy én nálam kizárt és kész ez tény dolgok stb. :) Csak mondjuk ehhez társul egy ilyen "magadfajtás" polarizáló attitűd is, amivel ront a helyzetén. :(
Kizártnak tartja azt, hogy egy ember el tud jutni spirituálisan (ez neki főleg értelmezhetetlen) olyan szintre, ahol rendben van önmagával, nem haragszik magára, ezáltal másokra sem, még azokra sem akik bántották régebben. Kizártnak tartja, hogy az ember tud individuálisan gondolkozni. Nem fér bele a kis valóságbuborékjába.
Nekem is meg kell azt tanulnom, hogy nem beleállni a hozzászólásaiba és akkor nincs gond. :)
Pisti!
Igen! AZÉRT TEPEREK, azért puncsolok, azért megyek le kutyába, hogy az itteni nőktől pnciért kuncsorogjak! IGEN! IGAZAD VAN! :)
18#
"Igen! AZÉRT TEPEREK, azért puncsolok, azért megyek le kutyába, hogy az itteni nőktől pnciért kuncsorogjak! IGEN! IGAZAD VAN! :)"
Tetszik az őszinteséged!
Semmi gond ezzel amúgy, csak kell hozzá egy kis "rugalmasság"
Sok sikert pajti!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!