Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőgyűlölők minek akarnak nőt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyűlölők minek akarnak nőt?

Figyelt kérdés
Férfiként sem tudom ezt megérteni

2022. máj. 11. 07:47
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
15%
Én azért, mert jó lenne valakivel megélni a szexualitást. Ahhoz meg 1 milliós fizetés kéne, hogy beleférjen havi félmillió egy sugar kapcsolatra vagy fizetős lányra. De inkább sugar kapcsolatra, mert nem szeretném ha csak gumival lehetne és fontos a csókolózás is meg az együttalvás is.
2022. máj. 13. 01:23
 22/51 anonim ***** válasza:
0%

"De inkább sugar kapcsolatra, mert nem szeretném ha csak gumival lehetne és fontos a csókolózás is meg az együttalvás is."

Nem próbáltam ezeket mind egy prostinál keresni, de szerintem nem reménytelen.

Namost az óvszer még valami sugarbaby esetén is lényeges lehet, de azt csakis "aktusnál" kell használni.

A csókot is vállalja egy csomó prosti, persze ha van rá gusztusod velük. Na az együttalvást nem tudom hogy mennyien vállanák, de biztos vagyok benne hogy találnál olyan (jól kinéző) prostit aki extra pénzért ezt is vállalja neked.

A sugarbaby téma akkor nyerő ha ezt elég rendszeresen akarod csinálni

2022. máj. 13. 09:30
 23/51 anonim ***** válasza:
65%
Nem azért gyűlölöm a nőket, mert nem szeretnek, hanem mert elhitetik velem, hogy szeretnek, aztán összetörik a szívemet.
2022. máj. 13. 09:42
 24/51 anonim ***** válasza:
0%

23#

Azaz mégis azért mert nem szeretnek. Ha szeretnének nem tennének ilyet veled

2022. máj. 13. 10:10
 25/51 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell engem szeretni, de ha nem vagyok rá méltó, akkor miért kell hazudni nekem?
2022. máj. 13. 10:19
 26/51 anonim ***** válasza:
0%

25#

Ha nem hazudnának, akkor sem lenne okod szeretni őket ezek szerint

2022. máj. 13. 10:25
 27/51 anonim ***** válasza:
69%

Miután megismertem a valódi arcukat, így már nem. De sajnos többször hagytam magam megvezetni. Azt mondtam magamnak: Nem szabad előítéletesnek lenni, ő majd biztos más lesz.

Hát nem. Mind egyforma.

2022. máj. 13. 10:31
 28/51 anonim ***** válasza:
31%
23, 27: Ha volt statisztika tárgyad, akkor remélem nem engedtek át egy zéhán sem. 🙃
2022. máj. 13. 10:44
 29/51 anonim ***** válasza:
30%
Tudom, tudom, minden az én hibám. A nők ennek pont az ellenkezői, én választottam szándékosan azokat, akikről a napnál is világosabb volt, hogy meg fognak csalni, mert ez így működik, hogy vannak a normálisak, akik csupa jót csinálnak és vannak a pszochiatriai betegek, akik csupa rosszat és a kettő között nincs átjárás blablabla
2022. máj. 13. 10:55
 30/51 anonim ***** válasza:
77%

29: Ok megértem, hogy ha nem tudod értelmezni a statisztikai részét a dolognak. :)

Akkor várjál, megpróbálom picit szájbarágósan. Nekem volt eddig három fehér szomszédom. (Ezt már megtanultam máshol, hogy illik kiírni az etnikai hovatartozását, irony...) Ezek annyira idegesítően hangosak, zavaró magatartást mutattak, hogy állandóan el kellett nekik magyarázni az együttélés szabályait (tudod, csendrendelet, házirend meg ilyenek).

Tehát ha volt 3 olyan fehér szomszédom aki zajos volt, akkor mostantól hívhatom az összes létező többi fehér szomszédot zajos 'csögnek?

Szerintem nem, hisz annyira elenyésző a statisztikai merítésem, hisz a világban milliónyi+ NEM ZAJOS fehér szomszéd létezik, hogy butaság lenne azt állítani, hogy az összes az lenne...

Most mond azt, hogy nincs igazam! Analógia megvan?

Szívesen. 🙃

2022. máj. 13. 11:15
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!