Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online ismerkedés után az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online ismerkedés után az első személyes találkozón volt olyan hogy elmenekültetek?

Figyelt kérdés

Tehát megláttatok élőben a randipartnert és egész másra számítottatok ezért már az elején elköszöntetek?

Esetleg fordítva a ti randipartneretek csinálta meg?

2022. máj. 8. 17:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Igen, 10 20 kilóval több volt a csaj, mint a képeken, azok régiek voltak. De ez még sihederebb koromban volt.
2022. máj. 8. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
+10 év, -10 cm. Aztán csodálkozik, hogy sosincs 2.randi.
2022. máj. 8. 17:35
 3/11 anonim ***** válasza:
99%

El nem menekültem, mert messziről jött, egy kávét bevállaltam, de rögtön tudtam, hogy ez az első és utolsó.

Akkor még nem volt okostelefon, SMS-ben tartottuk a kapcsolatot 3 hétig.

30nak mondta magát, de legalább 45 volt, kopaszodó, pocakos, max 160cm, én is annyi vagyok és kisebb volt nálam. Ilyen Danny DeVito fazon. Ráadásul ott virított a jegygyűrű az ujján. Elsírta nekem, hogy igazából külön alszanak bla, bla bla...

Azt hazudta előtte, hogy független, sportol, stb.

Nem akarom itt fényezni magam, de fénykoromban voltam, alig 20 éves, versenysportoltam, tényleg jól néztem ki akkoriban. Hát úgy néztünk ki mintha apummal ültünk volna be kávézni, bár apám is 100x jobb pasi volt nála.

Kb fél óra után sürgős dolgom lett és soha többet nem válaszoltam neki. Vette is a lapot gyorsan, szerencsére.

2022. máj. 8. 17:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem menekültünk el, demindketten éreztük, hogy jobb ezt csendesen annyiban hagyni. Megittunk egy üdítőt és szia-szia, nem volt magyarázkodás.
2022. máj. 8. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Elmentem érte este, gondoltam egy uccsi valahol belefér. Beult a kocsiba ott még semmit sem láttam belőle lévén február volt és este 9.. beertunk a fényre. Gyere le jó isten... Hát akkor tanultam meg, hogy soha többet nem hiszem a FB és Instagram képeknek. Megírtam a kávét, hazavittem és elkezdte simogatni a combomat, invitált fel a lakásra egy uditore. Ijedtében az ember sok hülyeséget mondd, én azt válaszoltam nem lehet mert magas a cukrom. Vette a lapot. Életemben nem értem meg haza ilyen gyorsan budaörsről.

33/F

2022. máj. 8. 18:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#2: ugyanez volt velem is? Ráadásul a sörhas is rejtve volt a fotókon.
2022. máj. 8. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Alacsonyabb, kövérebb és jóval öregebb volt, mint mondta. És az is kiderült, hogy nős. És még ő volt kiakadva, hogy nincs több randi :D
2022. máj. 8. 18:20
 8/11 anonim ***** válasza:
5# De mi volt a baj vele pontosan?
2022. máj. 8. 18:34
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#8 Az volt vele a baj, hogy kb 25kg val, 6-8évvel volt kevesebb a fotókon mint élőben. Ezt tetézte, hogy elől 1-2foga szuvas volt. Én sem vagyok egy matyó hímzés de azért na. Ami kép van rólam kint bárhol azon én vagyok.
2022. máj. 8. 18:49
 10/11 anonim ***** válasza:
97%
Velem olyan volt,h egyertelmuen homar volt az illeto a hanglejtese es mozdulatai alapjan illetve a kepnel 15 evvel oregebb. Szamomra erthetetlen,miert nokkel talalkozik.
2022. máj. 8. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!