Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tegyem ezt fejben ?
Figyelt kérdés
Volt egy 35 éves pasi aki randira hívott. Csütörtökön lenne a randink de 2 napja egy szót sem írt. Nekem ez valami hihetetlenül furcsa. Egyszerűen nem tudom hová tenni a dolgot mert korábban még nem történt hasonló velem. Mit tegyek ? Ha felbukkan lepattintsam ?2022. máj. 8. 16:31
2/3 anonim válasza:
Akit érdekelsz, az keres, annyi biztos. Egyelőre időtöltés kategóriának tűnsz nála. Adj azért esélyt a dolognak, ismerd meg, aztán kiderül, mik a szándékai.
3/3 anonim válasza:
Mással randizott, az bejött, most vele van. Én is jártam így..tudod mit irt?
-Minden ok veled? ( 4 nap után!)
-Minden. Veled nem?
-De, csak nagyon el vagyok havazva!
-!@×÷!:;%.....ezt nem irtam meg, de letiltottam, később se huzzon elő a talomból.
Előtte meg késő éjszakákon át cseteltünk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!