Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 randin után hogy a legjobb megszakítani az ismerkedést?
Nem kell hazudni.
Meg kell neki mondani aztán letiltani minden felületen.
Hááát, szerintem elég fejlődnének páran, ha konkrétan közölnék az embere a problémáikat. Akik elmondják, azoknak gerincük lenne, akik meg megkapnák, legalább képben lennének, hogy min érdemes javítani.
Akik meg ezzel az ostoba "nincs meg a kémia" szöveggel jönnek, elmehetnének kémikusnak.
Nem vagyok tapasztalt randizó, igazából 3 randin voltam egész életemben, ebből a 3.-ból lett kapcsolat.
Az első esetben én nem éreztem, hogy lehetne ebből valami, de nem ghostingoltam, egy ideig még beszélgettünk utána is, a srác szeretett volna újabb randit, én nem annyira, így fokozatosan leépítettem a beszélgetést is.
A második esetben jónak éreztem a randit, de a végén úgy váltunk el, hogy azt mondta, hogy ha szeretném beszélhetünk még továbbra is tinderen, persze ő nem keresett többet, így én sem.
Így utólag visszagondolva jobb lett volna megbeszélni mindkét esetben, hogy mi nem tetszett, hogy fejlődhessen az ember. Szóval egy rövid indoklás minimum járna, hogy miért nem akarod folytatni az ismerkedést (de azért ettől a semmitmondó "nincs meg a kémia"-tól azért valami jobb kellene :))
Én tényleg nem tudnék mit mondani hogy miért nem tetszik.
Szép, kedves, okos beszédes lány.
De egyszerűen nem tetszik.
De, ha szép-okos-kedves stb mi nem tetszik? Akkor valamelyik mégse igaz rá….
A személyisége nem tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!