Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 1 randin után hogy a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 randin után hogy a legjobb megszakítani az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Elég egyszerűen ghostolni vagy célszerűbb valamit írni hogy hú jó volt meg minden de nincs kémia.
2022. máj. 7. 12:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%

Nem kell hazudni.

Meg kell neki mondani aztán letiltani minden felületen.

2022. máj. 7. 12:55
 2/15 anonim ***** válasza:
32%

Hááát, szerintem elég fejlődnének páran, ha konkrétan közölnék az embere a problémáikat. Akik elmondják, azoknak gerincük lenne, akik meg megkapnák, legalább képben lennének, hogy min érdemes javítani.

Akik meg ezzel az ostoba "nincs meg a kémia" szöveggel jönnek, elmehetnének kémikusnak.

2022. máj. 7. 13:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok tapasztalt randizó, igazából 3 randin voltam egész életemben, ebből a 3.-ból lett kapcsolat.

Az első esetben én nem éreztem, hogy lehetne ebből valami, de nem ghostingoltam, egy ideig még beszélgettünk utána is, a srác szeretett volna újabb randit, én nem annyira, így fokozatosan leépítettem a beszélgetést is.

A második esetben jónak éreztem a randit, de a végén úgy váltunk el, hogy azt mondta, hogy ha szeretném beszélhetünk még továbbra is tinderen, persze ő nem keresett többet, így én sem.

Így utólag visszagondolva jobb lett volna megbeszélni mindkét esetben, hogy mi nem tetszett, hogy fejlődhessen az ember. Szóval egy rövid indoklás minimum járna, hogy miért nem akarod folytatni az ismerkedést (de azért ettől a semmitmondó "nincs meg a kémia"-tól azért valami jobb kellene :))

2022. máj. 7. 13:36
 4/15 anonim ***** válasza:
65%
Én nem értek egyet a #2vel. Nem minden esetben lehet olyan építő jellegű dolgot mondani, amiből a másik tanulhat. Ha nincs meg a kémia, az egy teljesen valós dolog. Előfordulhat, hogy nincs semmi gondom az adott férfival, egyszerűen számomra nem vonzó, nem keltette fel ilyen értelemben az érdeklődésem. Amúgy rendes, jól néz ki, de valahogy nem érzem, hogy többet akarok tőle. Ezen nincs mit javítania, másnak pont úgy fog kelleni. Meg ott van az is, amikor nem illünk össze. Lehet vonzó, lehet megvan az a kémia, de teljesen mást akarunk az élettől. Ilyenkor sincs semmi, amiből tabulhatna, mert ez egyéni ízlés dolga.
2022. máj. 7. 13:53
 5/15 A kérdező kommentje:

Én tényleg nem tudnék mit mondani hogy miért nem tetszik.

Szép, kedves, okos beszédes lány.

De egyszerűen nem tetszik.

2022. máj. 7. 13:55
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan erről beszélek. Ezzel nincs mit tenni, nincs mit magyarázni. Meg kell köszönni a randit, de jelezni kell, hogy nem egymást keresitek.
2022. máj. 7. 14:06
 7/15 anonim ***** válasza:
18%
#4: Az önismereted hiánya nem változtatja a "nincs meg a kémia" szöveget normális válasszá. Ha az adott illetővel randiztál, valami tetszett benne, amiért pont ő adott esélyt. Ha ismerkedéskor ez megszűnt vagy nem volt elég, akkor bizony ha minimálisan is értelmes az ember, képes összeszedni, hogy mi volt a gond. Ez nem egyetértés vagy nem egyetértés kérdése.
2022. máj. 7. 14:11
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Ez nem önismeret hiány. Teszem azt tinderen megismerem, beszélgetünk, szimpatikus, de élőben nem fog meg. Ez érzelmek kérdése, ami vagy jön, vagy nem.
2022. máj. 7. 14:21
 9/15 anonim ***** válasza:
18%
#8: Mondjuk, én voltam a naiv, hogy egy hiányos önismerettel rendelkező embernek megpróbáltam beszélni az önismeretről. Ha kívül esik a világképeden, úgy valóban nehéz lesz megértened. Mondj csak nyugodtan valami olyat, mint most.
2022. máj. 7. 14:24
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

De, ha szép-okos-kedves stb mi nem tetszik? Akkor valamelyik mégse igaz rá….

A személyisége nem tetszik?

2022. máj. 7. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!