Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megszakítanátok a kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszakítanátok a kapcsolatot a legjobb barátotokkal, ha kezdtek iránta többet érezni?

Figyelt kérdés

Olyanok vagyunk együtt mint valami öreg házaspár. Be fejezzük egymás mondatát, meg van egy csomó közös hülyeségünk amit csak mi értünk. Üres lenne az életem nélküle. Mindig tudtuk hogyha együtt lennénk az nem működne szóval soha sem közeledünk egymás felé. És érdekes módon a kapcsolatunkat se zavarta soha, hogy ilyen szoros a baratsagunk.

Az utóbbi időben viszont valami megváltozott. Ő már egy éve szingli az én párom meg rengeteget dolgozik. Rossz érzés hogy rá soha sem lehet számítani. Ő meg mindig itt van mellettem. Nagyon közel került hozzám érzelmileg. Múltkor egy gyenge pillanatomban megcsókolt, és azóta állandó feszültség van közöttünk. Annyira vágyom rá. De tudom hogy a párom nem azért dolgozik annyit hogy én meg más pasikkal legyek elfoglalva. A mostani helyzet is nagyon rossz, de ha emiatt szakítok vele akkor is nagyon utálom magam. Viszont a legjobb barátomat se akarom el veszíteni. Nem is tudom mivel kötném le magam ha ő nem lenne.

2021. márc. 23. 22:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha mindketten vágytok egymásra, akkor ez egy idő után negatív feszültségként is kijöhet köztetek, és az érzéseknek nem lehet parancsolni, nem ti irányítjátok. Bármit is teszel, szerintem úgy tiszta, ha az igazat elmondod a párodnak.
2021. márc. 23. 22:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Netán nem fordult meg a fejedben, hogy nem azzal jársz, akivel kéne? Szeretnél még így nyűglődni? mert akkor sok sikert.

Ilyen embereket eszem megáll. Szeretek valakit aki viszontszeret, de inkább nem, de mégis, de mégsem.

bonyolítsátok csak. párodat meg még hülyítsd. rég megcsaltad már

2021. márc. 24. 01:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen hapsidat engedd el.
2021. márc. 24. 12:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!