Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 randin után hogy a legjobb megszakítani az ismerkedést?
Nekem volt olyan, hogy a pasi kedves, okos, szimpatikus, de éreztem, hogy nem egymást keressük.
Pl csomót beszélt egy bizonyos sportról, hogy mennyire fontos neki. Én csak azért mozgok valamennyit, hogy ne hízzak el, de nem érdekelnek amúgy a sportok. Olyan bulikról beszélt, amikre én soha nem mennék. Olyan sztorikat mesélt amik bár viccesek voltak, de éreztem, hogy ő más társaságban mozog (újgazdag fiatalok, akik havi szinten járnak külföldre). Nagyon sok konkrét célja volt, tele volt ambíciókkal, én határozatlan vagyok és az ilyen lelkes emberek hosszútávon lefárasztanak.
Most erre mit mondtam volna, ha nem azt, hogy nincs meg a kémia? Túl sportos, túl bulis, túl gazdag, túl lelkes? Nyilván ezek nem negatív dolgok, sőt. És amúgy egy kedves, helyes, humoros srác volt, más nőnek biztos nagyon jó lesz. De nálam nem volt meg a kémia, mert nem illünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!