Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 1 randin után hogy a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 randin után hogy a legjobb megszakítani az ismerkedést?

Figyelt kérdés
Elég egyszerűen ghostolni vagy célszerűbb valamit írni hogy hú jó volt meg minden de nincs kémia.
2022. máj. 7. 12:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
23%
Na, egy újabb kérdés, ahol a női mellébeszélés lett felpontozva az intelligenciával szemben. Ma sincs új az oldalon. Aztán csodálkoztok, hogy milyen emberek jönnek fel ide?
2022. máj. 7. 15:16
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Én egyetértek a 8-assal, simán lehet olyan, hogy valaki szimpatikus, jól elbeszélgetünk, de nincs meg a vonzalom és a randi is olyan volt, mintha egy haverral találkoztam volna. Ami attól még lehet jó, csak kapcsolat nem lesz belőle. Ekkor a másik nem csinált semmi rosszat és nincs mit tanulnia belőle, csak mi nem illünk össze. De ha van is valami konkrét dolog, ami nekem nem tetszett, az nem jelenti, hogy meg kell változnia. Most nyilván nem ilyenről beszélek, hogy kellemetlen szaga volt vagy bunkó volt a pincérrel, csak valami olyan, amivel amúgy nincs semmi baj, nem egy negatív dolog, csak én nem ilyen személyiségű embert keresek, mert tudom, hogy ez így úgysem működne.
2022. máj. 7. 15:23
 13/15 anonim ***** válasza:
Tudjátok mi az a szexuális vonzalom? Ha kiéhezett ösztönlények vagyok, akiknek minden mindegy, akkor megértem, hogy nem tudjátok mi az a kémia. De ha megválogatjátok a partnereket, akkor bizony bele lehet szaladni abba, hogy nincs vele semmi gond, átlagos normális ember, de nincs meg a vonzalom. Nincs és kész, ezen nem lehet változtatni. 12es tökéletesen kiegészítette a gondolataim.
2022. máj. 7. 17:22
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
#13: Pont, hogy nem vagyok kiéhezett ösztönlény, ezért vagyok tisztában azzal, hogyha nem jön be valaki, akkor annak mi az oka. Pont, hogy az ösztönlényekre jellemző ez a kémiás szöveg.
2022. máj. 7. 17:29
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt olyan, hogy a pasi kedves, okos, szimpatikus, de éreztem, hogy nem egymást keressük.

Pl csomót beszélt egy bizonyos sportról, hogy mennyire fontos neki. Én csak azért mozgok valamennyit, hogy ne hízzak el, de nem érdekelnek amúgy a sportok. Olyan bulikról beszélt, amikre én soha nem mennék. Olyan sztorikat mesélt amik bár viccesek voltak, de éreztem, hogy ő más társaságban mozog (újgazdag fiatalok, akik havi szinten járnak külföldre). Nagyon sok konkrét célja volt, tele volt ambíciókkal, én határozatlan vagyok és az ilyen lelkes emberek hosszútávon lefárasztanak.

Most erre mit mondtam volna, ha nem azt, hogy nincs meg a kémia? Túl sportos, túl bulis, túl gazdag, túl lelkes? Nyilván ezek nem negatív dolgok, sőt. És amúgy egy kedves, helyes, humoros srác volt, más nőnek biztos nagyon jó lesz. De nálam nem volt meg a kémia, mert nem illünk össze.

2022. máj. 7. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!