Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kerüljek inkább egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerüljek inkább egy olyan férfit, aki incelnek nevezi magát?

Figyelt kérdés
Interneten megismerkedtem egy nagyon normális férfival, tehát kis aranyos nekem be is jött, tök jól elvoltunk nekem még ott is szimpatikus volt, viszont az a része nagyon nem volt szimpatikus hogy azt mondja, hogy ő valami incel, nem tudom hogy miért kell ezt hangoztatni meg mitől lenne ő az?
2022. máj. 6. 10:23
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

29.

Én emlékszem a rossz részére is, a harcok is keményebbek voltak, akkoriban lazán előfordult a személyiségi jogok megsértése (többek között az enyém is megsértésre került, szóval tudom milyen az), meg egymás felkeresése a "offline" térben. De még az érdekesebb volt, mint most ez az állandó incelparádé, meg azok akik ezzel sértegetnek mindenkit, aki esetleg nem az, sokszínűbbnek tűnt a paletta. Lehet persze csak utólag, de mostanság mintha lenne 3-4 sorozatkérdező és pár troll (sokszor ugyanaz a személy több fiókkal!).

Az "x csoport pedig támadható, mert ők morálisan romlottak, tehát a támadásuk tulajdonképpen hőstett" logika pedig nagyon elterjedt lett és nem csak itt. Ezt a rendőrség gyengeségére és a törvényeink (nem csak Magyarország) átláthatatlanságára fogom, hogy a kisemberek kezdenek ennyire visszadöcögni a középkori gondolkodás irányába, csak a digitális világban.

Remélhetőleg ez is lecseng majd egyszer. Ezért volna jó nem táplálni ezt, hanem negligálni az egészet. Hamar elmúlna az egész, az incel kérdést is csak addig "poén" kiírni, amíg van 4-5 személy akik tuti, hogy őrjöngésbe kezd alatta, amire jön pár másik ellenük és így tovább.

Kicsit úgy, mint ahogy Kyle apja elmagyarázta, hogyan is működik a trollkodás.

2022. máj. 6. 12:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!