Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne a barát zónába kerüljek?
Te jó ég ember, mi kell még neked, hogy megértsed, bejössz a lánynak? Akkor nem kerülsz barát-zónába, ha befejezed a töketlenkedést és elkezdesz finoman hajtani rá.
Lehet jó kezdet a tanulmányok. Már úgyis beszéltél vele ilyen témában, írjál rá, hogy nem érted az X tárgyat, tudna-e segíteni neked. Utána felveted, hogy jobb lenne összefutni, mondjuk az egyetem egyik közösségi terében és ott átnézni együtt az anyagot, mert ez nagyon sokat segítene neked. Amikor meg már ott vagytok, kis kedvességekkel mutassad ki az érdeklődésed. Ezt a tanulási alkalmat utána meg lehet ismételni (ha másodszor is eljön, akkor sínen vagy), de harmadik előtt hívjad el valami más programra is, mondjuk erdei túrára, ott már egyértelmű lesz, hogy ismerkedni is akarsz.
Szerintem nagyon is jelenthet valamit. A sulis tárgyakkal való kezdés jó, de én a helyedben rövid időn belül a tudtára adnám, hogy tetszik nekem és elhívnám valahova. Ha te is tetszel neki, úgyis rábólint, ha meg valamiért mégsem, akkor meg közölni fogja veled, hogy bocs, de nem.
Kiderül, ha esélyt adsz rá ;)
A 3-as tanácsát messze kerüld el, ezek az emberek nem rendelkeznek normális értékrenddel, nem tisztelik a másikat, a másik maga alá rendelésével igazolják a saját "nagyszerűségüket".
a másik maga alá rendelésével igazolják a saját "nagyszerűségüket".
Bizony, úgy magam alá rendelnélek h izzadnál az orgazmus után, amit átélsz velem.
Ennél egyértelműbb jel mi kéne ?
Ha kicsit összekapnád magad, reggel már vele kelnél.
Nagy szerencséd van haver 😅
Nem tudom, hogy most a korona miatt hogy találkoztok majd, de akár Messengeren hívd el valahova. Bár ez elég illúzió romboló tud lenni, de az egyetemek még sokáig zárva maradnak... 😰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!