Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek ki a barátzónából? 25N
Sziasztok.
Szóval ma randiztam egy régi baráttal, aki régóta tetszik nekem, és nem közömbös számomra.
Randi végén sétáltunk, és meglöktek, én meg hopp a karjaiba, elkapott, megcsókoltam, és visszacsókolt, éreztem ahogy megáll az idő, ahogy alábbhagyott, elfordult, megállt, majd mondta, hogy ő is kedvel, de mégiscsak barátok vagyunk, ne rontsuk el a barátságot, majd megint megcsókolt és otthagyott.
Ez most mi volt? 25N
Randiztál vele? De csak barátok vagytok?
Én ezt nem értem...
Sosem volt még barátnője, és csak 2x randizott, ennyit azért tudok.
Poénból hívtuk randinak a találkozót, kicsit élmény és érzelemdúsabb volt.
#8-as: a kérdező nem bénázott, lépett, amikor lehetősége volt, a srác meg egyértelműen visszautasította.
Innentől nem töketlenkedés, ki tudja, hogy mi áll a háttérben (nem jön be neki a kérdező, nem akarja csak levarrni egyszer, és inkább a barátságot választja, gyáva), tök mindegy, nem szabad rövid távon erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!