Hogyan kerüljek ki egy srácnál a barátzónából?
Figyelt kérdés
Kedvel engem, de nem tudom, akarna-e többet is, szerintetek mit csináljak, hogy felfigyeljen rám nőként is?2015. jan. 16. 16:04
2/7 anonim válasza:
vagyis van, de abból könnyebb kikerülni :D
3/7 anonim válasza:
szerintem sincs a fiuknál barátzóna , ha megakarod tudni h hányadán áll a dolgokhoz akkor csókold meg :) ha vissza csókol érdekled ha nem , akkor te is tudod .
4/7 anonim válasza:
De van "barátzóna", nem egy lány barátom can, akik szépek is meg az elején azt is láttam, hogy én is tetszem nekik, de soha nem jönnék össze velük.
6/7 anonim válasza:
szerintem ha vagytok valahol szórakozni, kimentek dohányozni, nemistudom, oldottabb a hangulat, ha már beszélgetés közben megsimítod a derekát és mélyen a szemébe nézel, rájön magától is, hogy mit akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!