Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan kerüljek ki egy srácnál...

Hogyan kerüljek ki egy srácnál a barátzónából?

Figyelt kérdés
Kedvel engem, de nem tudom, akarna-e többet is, szerintetek mit csináljak, hogy felfigyeljen rám nőként is?
2015. jan. 16. 16:04
 1/7 anonim ***** válasza:
srácoknál nincs barátzóna
2015. jan. 16. 16:06
 2/7 anonim ***** válasza:
vagyis van, de abból könnyebb kikerülni :D
2015. jan. 16. 16:07
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem sincs a fiuknál barátzóna , ha megakarod tudni h hányadán áll a dolgokhoz akkor csókold meg :) ha vissza csókol érdekled ha nem , akkor te is tudod .
2015. jan. 16. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
De van "barátzóna", nem egy lány barátom can, akik szépek is meg az elején azt is láttam, hogy én is tetszem nekik, de soha nem jönnék össze velük.
2015. jan. 16. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:
*van
2015. jan. 16. 16:17
 6/7 anonim válasza:
szerintem ha vagytok valahol szórakozni, kimentek dohányozni, nemistudom, oldottabb a hangulat, ha már beszélgetés közben megsimítod a derekát és mélyen a szemébe nézel, rájön magától is, hogy mit akar :)
2015. jan. 16. 16:37
 7/7 anonim válasza:
Villants neki cicit.
2015. jan. 16. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!