Ki lehet lépni a "barátzónából"?
nem olvastam el teljesen de!
Ki lehet... a lépések
1)szakíts meg minden kapcsolatot vele
2) változz meg van hogy csak mondjuk a frizurádat kell megváltoztatnod, van h csak az öltözködési stílusodat, de az is lehet, hogy néhány belső tulajdonságot pl legyél határozottabb spontán stb
3) Vedd fel ismét vele a kapcsolatot és mutasd be az új énedet.
Szánalmas a lány........ Ezek csak mind terelések és hazugságok amit mondott..... "Javított a negatívitásán" Ez magyarul annyit tesz hogy ő bejön neki te nem.....
Ez az igazság sajnos, csak kihasznált... engedd el
Ki lehet... a lépések:
1) szakíts meg minden kapcsolatot vele
2) élvezd az életedet nélküle
Láthatod az élő példákat, az összetett mondatok értelmezése nem a GYK népének erőssége :D
Nincs semmilyen másik ő itt a leírás...
"Ő továbbra is szeretné velem tartani a kapcsolatot, mivel megismerkedett egy olyan sráccal, aki az ő negativitásán tudott javítani." --> egyértelműen a kérdezőt jelenti.
Nah, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Már elnézést de az ilyen kis beszari csajoktól sokat ne várj, oda kell dörgölni az orrukba, hogy mi a helyzet. Erősebben kell nyomulnod rá, hívni randira stb, mert a finomkodás kikerülik egyből a "de nem is vagyok szép" és hasonló marhaságaikkal. Határozottan, keményen lépj fel hozzá. Akkor legalább eldől, hogy vagy összejösztök, vagy nem, de nem fog tudni csak barátként tekinteni rád. Főleg mivel ha nem jösztök össze akkor hagyd őt a fenébe.
Egyébként kíváncsi vagyok: neked mi tetszik benne annyira? Engem nagyon fáraszt amikor egy nő ilyen negatív szarfolyót önt magából, totál leszív az ilyen, én alapból kerülöm. Érdekelne, hogy mi az amiért neked ez tetszik ( vagy ha nem is ez, de mi az ami miatt ezt elviseled egyáltalán? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!