Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kerüljek ki a barátzónából? 25N
Sziasztok.
Szóval ma randiztam egy régi baráttal, aki régóta tetszik nekem, és nem közömbös számomra.
Randi végén sétáltunk, és meglöktek, én meg hopp a karjaiba, elkapott, megcsókoltam, és visszacsókolt, éreztem ahogy megáll az idő, ahogy alábbhagyott, elfordult, megállt, majd mondta, hogy ő is kedvel, de mégiscsak barátok vagyunk, ne rontsuk el a barátságot, majd megint megcsókolt és otthagyott.
Ez most mi volt? 25N
A fiú hány éves? Ha te 25 vagy,biztos túl vagy pár kapcsolaton.
Ő meg ugye semmi,én biztos megijednék a helyében.
szerintem ez nem egyértelmű elutasítás a részéről. pláne, ha neki még sosem volt kapcsolata. lehet, hogy nem tart vonzónak, de az is lehet, hogy nagyon is vonzónak tart, csak egyszerűen fél ettől a számára idegen helyzettől, talán attól is fél, hogy a tapasztalatlansága miatt nem felelne meg neked. vagy tényleg attól fél, amit mondott is, hogy esetleg elrontanátok a barátságotokat. ez tényleg nagy teher és komoly kockázat, főleg, ha kevés barátja van és te vagy a legjobb barátja.
lehet, hogy érdemes lenne ezt a dolgot átbeszélnetek, elmagyaráznod neki, hogy ha egyszer a barátságotok olyan jól működik, akkor miért ne működhetne a kapcsolatotok ugyanilyen jól? megnyugtathatod, hogy ha a kapcsolat esetleg nem is működne, akkor is maradhattok majd utána barátok - bár ez azért nem mindig szokott működni, de ha tényleg elég fontos nektek a barátságotok, akkor működhet.
ha nem veszi fel a telefont, akkor talán érdemes volna küldened egy rövid és tömör üzenetet: "Nem akarlak elveszíteni, beszéljünk!"
Szerintem csak szívat téged és tényleg nem akar többet barátságnál, egy csók még nem minden.
Majd amikor arra kér, hogy játsszál egy "furulya szólamot" odalent, akkor már többről lesz szó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!