Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kerüljek közelebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kerüljek közelebb introvertáltként egy szintén introvertált férfihoz?

Figyelt kérdés

Fiatalok vagyunk, korábban ismertük már egymást látásból de egy munkahelyre kerültünk és nekem ő nagyon szimpatikussá vált. Azt látom, hogy eléggé introvertált, én is az vagyok csak a családom körében nem. Szeretnék vele beszélgetést kezdeményezni de szünetben ahelyett hogy beszélgetne velünk csak nyomkodja a telefonját. Nem szeretném ha azt érezné, hogy nyomulok és fogalmam sincs, hogy egyáltalán szimpatikus vagyok e neki.

Hogyan közeledhetnék hozzá ezek alapján?

Eddig csak olyan férfiakkal voltam akik kezdeményeztek, viszont ő most nagyon megtetszett és nem szeretném elszalasztani az alkalmat.

2020. szept. 2. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Óvatosan.:) Van egy egyszerű férfiasság teszt: megkéred, hogy segítsen valamiben. Mittudomén nyikorog az öltözőszekrényed ajtaja, laposnak találod a kocsid/biciklid kerekét, nem tudod kinyitni a konzervet, bármi. Ha örömmel segít az jó jel. Ha szól vki másnak, vagy a száját húzogatja, az rossz jel.
2020. szept. 2. 12:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kezdheted úgy hogy elkezdesz beszélgetni vele, akár szünetben, akár munkaidő alatt ha erre van lehetőség.

Egy introvertált nehezen kezdeményez, mégha tetszik is neki az illető. Én is az vagyok, de már egyre könyebben lépem túl a határaimat. Egy beszélgetésben nincs semmi, és lehet felbátorodik tőle , valamint kezdeményez majd, olyan irányba...

2020. szept. 2. 12:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősnek jelölöd. Ràirsz. Cseteltek. Mozi, otthoni filmezés, stb
2020. szept. 2. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyire vagytok fiatalok meg mióta dolgoztok együtt?
2020. szept. 2. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ülj mellé és te is kezd el nyomogatni a telefonodat... aztán felveheted, hogy e helyett talán beszélgethetnénk is nem??
2020. szept. 2. 15:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kérdezel a munkájáról? Az kicsit egyedies. Az első férfiassági tesztje is bejöhet, az kicsit ovis.
2020. szept. 2. 20:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Dettó 5 mellé állsz és írsz neki:)) remélem poénra veszi. Te pedig mondhatod"ugye jobb élőben"
2020. szept. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!